Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a Wall Street Journal amerikai lapnak adott interjújában elmondta, Ukrajna készen áll a rég várt ellentámadás megindítására, hogy visszafoglalja az Oroszország által megszállt területeket.

Nagy bejelentést tett Zelenszkij a háborúval kapcsolatban
Fotó: PETER NICHOLLS / POOL / AFP

Kijev abban bízik, hogy az ellentámadással megváltoztathatják a tavaly február óta tartó háború dinamikáját, és visszafoglalhatják az oroszok által megszállt ukrajnai területeket – írja a portfolio.hu.

Erősen bízunk benne, hogy sikerrel járunk

- nyilatkozta Zelenszkij, hozzátéve, hogy az ellentámadás "súlyos áldozatokkal járhat és többféleképpen is alakulhat", így nem tudja pontosan, mennyi időt fog igénybe venni.

Forrás: portfolio.hu

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Járjatok sikerrel!
Hogy milyen jól áll Zelenszkijen az öltöny! :) Remélem, nemsokára újból felöltheti!
Dicsőség a szabadságáért harcoló ukrán népnek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Járjatok sikerrel!
Hogy milyen jól áll Zelenszkijen az öltöny! :) Remélem, nemsokára újból felöltheti!
Dicsőség a szabadságáért harcoló ukrán népnek!
csak úgy....
@Philip Marlowe: az 0rbánotoknak nagyon .zar lenne mert még ti fidesz kukák is rájönnétek, hogy ami magyarországon van az nem háborús infláció!
a másik, - annak kell befejezni aki kezdte, vagy te zrinyit,dobót is hülyének nézed, hogy mertek védekezni, 0rbánotok fura haverja,erdogányos ösei ellen?!
Eladott Ország
Magyarország a béketáborhoz tartozik. A saját népüket is irtják ezek a diktátorok. Az valami gyönyörű kép ,amikor a defektes diktátorok együtt hevülnek , már csak a Karmelita hiányzik , ott melegedhetnének rezsicsökkentett áron a saját lábunkon! A barátokról lehet felismerni az embert!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/350775686_1179637116767148_247593470412442633_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=alWJWaZbyUAAX_WsJZR&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBW49QLPXoTihB-i8hEHC-kYBA3ZFGLpxTeGhvC0iJMrQ&oe=647F9047
kereső
@Eladott Ország:14:31 Ez a szenzációs!- a nép-nemzethy konzultáció stilusában!!!
lampa laz
"Dicsőség a szabadságáért harcoló ukrán népnek!"
@Nyírfa: bocs, de én is így gondolom, ezért mertem tőled idézni.
Nyírfa
@kereső: 14.34

Orbán kelet felé lovagol, és hátrafelé nyilaz.
csak úgy....
@Nyírfa: logikus,hiszen nyugaton nagyobb a bünlajstroma a lopott holmi miatt, mint anno a portyázó lehelnek,botondnak és a st. gallenbe fosztogató ösmagyaroknak!
csak úgy....
@KisTehen: vannak dógok amiket te a büdös életben sem fogsz megérteni,miert te csak egy emberarcú fontoskodó féreg!
Nyírfa
@csak úgy...: 14.52

És képzeld, kislányként még büszke is voltam a honfoglaló ősökre. Körülvette őket egy, szinte misztikus legenda, hogy aztán kiderüljön, valójában húzták a csíkot a besenyők elől. :)
csak úgy....
@KisTehen: boci,te egy fidesztöl támogatott elmebeteg! ki a fax kíváncsi a pénzért,baksisért írogatott,kialált baromságaidra? te gyakorlatilag egy fizetett bakcafat, egy prosti!
csak úgy....
@KisTehen: na mem várom,de pld. sokkal jobban kedvelem a shikari szívböl jövö (nem fejböl! ) baromságait mint a te túlspékelt ,tudálékos eröltetett idiotizmusodat! :)
csak úgy....
@Nyírfa: sokan kislányok és kisfiúk maradtak ,akik a mai napig etethetök az akkori dicsöséges tananyaggal! - közben a XX. sz. történelme, ahol még jócskán akadnak szemtanúk ,túlélök, átélök,károsultak,nyertesek,- az a feledésbe ,meghamisításba merül..
Nyírfa
@csak úgy...: 15.40

Van egy olyan érzésem, hogy az egész történelmünk hadilábon áll.
csak úgy....
@Nyírfa: vannak fura megélhetési politikusok, akik nem csak a jelennel szeretnek játszadozni...
csak úgy....
@Nyírfa: ha csak a csodaszarvasra gondolok...,vajon hány liter vodka lehetett a szemtanúkban? - oszt ott a turul..."A szó török eredetű (a csagatáj toğrul vagy turğul vadászsólymot jelent), a törökben tarağay,[2] több török nyelvben kis termetű madarak neve turğay.[3]" -
Csizmás Kond
Az, hogy a bohóc az orosz határ mellé beültesse amerikát, a natót vagy bármely más nyugati katonai hatalmat azt erősen kétlem. Harc lehet, sőt ahogy mondja lesz is de területvisszaszerzés csak egy világháború következtében lehetséges...ha legyőzik a zoroszt.
Nyírfa
is@csak úgy...: 16.12

Volt egy mesekönyvem, a címére nem emlékszem, mondákat, regéket, történeteket tartalmazott. Nem volt vastag, de így sem jutottam a végére. No, ebben a kötetben szerepelt egy sumér mese egy kislányról, meg rettenetes hidegről, talán árvaságról is. Annyira ijesztő hatással bírt, hogy el kellett gondolkodnom azon, létezik-e ilyen szomorú gyermeksors. Magam is gyermek voltam, s bár én biztonságban éltem, szorongató érzésként éltem meg, hogy lehet másképpen is.
Jóval később jutott a tudomásomra, hogy egyes történészek szerint sumér-szála is van a magyar őstörténelemnek. Meg kasmír, meg a jó isten tudja, még hány irányból származnak az eleink.
A lényeg, amiért mindezt kommentbe öntöm: ugyan azt mondtam, hogy büszke voltam a mi Lehelünkre, meg Botondunkra, de , ha mesét akartam olvasni, olyat, ami élményt jelentett a számomra, akkor a német írók könyveihez nyúltam.
Volt a magyarokban valami riasztó, és ezt érzem ma is.
Nyírfa
@csak úgy...: Bocs', nem tudom, az is hogy került a neved elé... a net rejtelmei, meg az elütéseimé. :)
csak úgy....
@Nyírfa: 16:51 te is fiam brutus? ;) - meseíróknak a németek nagyon jók voltak , nekem tetszett a sokszor 18 éven fölülieknek való magyar népmesék tára is,amit apám még az apjától örökölt ,amit manapság az 0rbán kormány símán betiltana,pedíg hiteles gyüjtöktöl származott! - a XVIII - XIX században a magyarok még nem lehettek ennyire buták és prödök mint manapság...
Lepényleső
Az oroszok helyett a diktátor legyőzése nem de inkább vezetne erdményre,
kivált ha ezt Európa egészére honosítani lehetne?
csak úgy....
@Csizmás Kond: sicc,te csak egy pitschányi eszü muzsik, akinek kevesebb van a fejében mint egy dalos pacsirtának...
jáger laszló
Zelenszkij ismételten bejelentette
Hamarosan, sohanapján támadni fognak Kijev mellett!!
Csak várjuk ki a végét!!!???
barátilag
J.L.
Nyírfa
@csak úgy...: 19.38

Hauff az abszolút kedvenc! :) De van egy másik is, B betűvel kezdődik a neve, de az istennek sem ugrik be, ráadásul kerestem is, és nem találtam. Majd előkerül, imádtam a meséit! :)
Nyírfa
@csak úgy...: Köszi! Megvan! Ludwig Bechstein. Örülök, faltam a meséit. :)
csak úgy....
@Nyírfa: látod-látod, - míg te a németeket ,én a malac magyar népmeséket! :)
Nyírfa
@csak úgy...: Unalmasnak találtam a magyar népmeséket, a történelmünket is. Két időszak volt, amiből nem tudtak volna megfogni az érettségin, az egyik Mátyás, a másik a XX: század. És kihúztam a Hunyadiakat! :) Kiselőadást tartottam! :)
csak úgy....
@Nyírfa: sose felejtem el,mikor 5.es koromban a fiatal magyartanárnénimet zavarba hoztam a fura,eléggé erotikus listámmal,amit a magyar népmesékböl jegyzeteltem! :) -pedíg nem volt benne semmi trágárság,mert valamikor ment az nélkül is a magyarnak...
nekem 1919 jutott érettseggire... :(
csak úgy....
@Nyírfa: a magyarok történelme minden volt csak nem unalmas!...ok.az utóbbi pár évben eléggé...
Nyírfa
@csak úgy...: 22.26

Jaj, dehogynem! Dohos, elmaradott, szinte mindig elnyomás alatt. Vannak bezzeg országok, amelyekről nem csak tanulni, hanem olvasni is szerettem.
Nyírfa
@csak úgy...: Kilépek, jó éjt neked!
csak úgy....
@Nyírfa: a francia írókat én is ,balzac,zola,hugo,maupassant...,de jókai,gárdonyi,móricz,molnár...is érdekelt! - tv. nélkül nöttem föl,hála istennek!
Németh István
A zelinszkíj mint az usa ukrán területi helytartója az ukrán népet folyamatában írtó ádáz harcot vív a valójában az ukán-orosz szuverenitást védő orosz honvédő hősökkel szemben! Aljas hábo-rús bűnös, az usa-nak eladott országhrészeket és a területeken élő ukrán polgárokat rabszolga-ként kiárusítva élősködik moslék vezetőtársaival az ukrán népen! Elég csak az ukrán katonaság-nak küldött fegyver arzenáűlt alapúl venni >> ahogy kapják a fegyvereket, úgy adják el sutyiba, saját zsebre milliárdos vagyonokat szerezve ezzel! Az egész világot, így természetesen az ide beirogatókat is abszolút hülyére veszik!
Takarodjon a moslék usa-nató > Európából, Koszovóból, az ukrtán földről a németektől a bús kúrva anyjuk picsájába szar tróger háborús úszító aljas népség! >> el kell törölni őket a Föld színéről!
Nyírfa
@csak úgy...: tegnap, 23.14

Az irodalom, más! A XIX., de különösen a XX. század bővelkedik zseniális, örökérvényű alkotásokban. Ennek a két évszázadnak a költői, írói vetekednek a világirodalom klasszikusaival.
No, jól eltértünk a tárgytól, de nem tagadom, jól esett.
Megyek híreket olvasni.
jáger laszló
Zelenszkij
Harcolunk az utolsó ukránig,aki remélhetőleg én leszek!!???,,
ómió
Maradt még legyilkoltatni való katonád, "virtuóz" efftárs!?
kereső
@Nyírfa: tegnap14:45, ez a "szittya harcmodor"- amely most úgy beleette magát az állampártba!
vacsi
@Németh István: Nagyon igaz, emit írsz, de kultúráltabban nem lehetne?...
vacsi
@jáger laszló: Harcolnak az utolsó ukránig? Nem kárpátaljai magyarokat akartál írni?!
Németh István
@vacsi: sajnos a cérnám rendre elszakad midőn a nagyon sok kifejezetten félrevezetett meghü-lyített és valójában már nyugodtan mondható, hogy a kormány ellens egydek megszólalnak! Azok és pont azok akik a magyar hont, hogy van egyáltalán ennek a 2010 óta regnáló kormány-nak köszönhetik! Nem licitálom túl a helyzetet, de a csőd szélére lökött magyar hon utolsó és véletlen, egyben törvényszerű lehetősége volt, hogy megmeneküljön a szakadéktól! Talán Isten-ke is velünk volt, mint oly sokszor! A háborúnak meg akkor lesz vége ha az usa eltakarodik Euró-pából ahol fene illetéktelenül tartózkodik! A felvásárolt ukrán földeket, ingatlanokat területeket, infrastruktúrákat elhagyja, de nagyon gyorsan! A zelenszkíjt bandáját az ursulával együtt a háborús bűneikért a soros bidennel a felbújtó agresszorokkal egyetemben felaksztják! És a nató kipucolódik mint a "világbéke fenntartó" háborús bűnös katyvasz! Sajnos ez álom, de élő kép!
vacsi
@Németh István: Az USA nem fog sehonnan "eltakarodni", hisz a felvásárolt föld már sz övé - és terjeszkedik...
Németh István
@vacsi: Elméletileg igaz, a megvásárolt "tulajdonát" védi! Azonban Mivel az az orosz-ukrán föderatív köztársaság tulajdona és nem egy szuverén s pláne nem önálló határokkal bíró ezt deklarált módon nyivánvalóvá tett ukrán Föld határain belül van hanem abszolút idegen Földön , idegen országban > az orosz föderatív köztársaság területén! Különben ezért nem vonul be a nató és az usa mert ez egyértelműen háborús cselekménynek minősűlne az orosz hon megtá-madása okán!! ezért kívűlről úszítanak! Agresszorkodnak!!! és ráadásúl aljasul kijátszott usa érdekeket szolgáló puccsista vezető által ÍGY az OROSZ vezetésnek alapvető kötelessége az ország érdekeinek megvédése! Az ország érdeke az ukrán-orosz Föld idegen hatalmaktól való megvédése, a népének polgárainak pusztításának megakadályozása! Az orosz Föld véderlmének bitosítása az idegen hatalmak térnyeésétől >>Krim! stb. MÉG AKKOR IS ÉS ÚGY IS, hogy látszatra az oroszokat kívánják agresszornak feltüntetni a világ előtt, holott ők OTTHON VANNAK ÉS A TERÜLETEIKET VÉDIK >> míg az usa és az Eu jogot kíván vindikálni arra a területre amely soha nem volt idegen kézben! (mert mint írod helyesn megvették - igen megvettek egy nem saját tulajdont hanem egy közösség tulajdonának illetéktelenül eladott részét! - ez nagy különbség) NEM IS LESZ usa TULAJDON >> hiába adta el a zelinszkíj a fél országot eddig és hiába okoz hatalmas károkat az ukrán-orosz közos vagyon tönkretételével, mert az nem is érdekli a moslék usa dollármilliár-dosokat >nekik az nem drága!! >> USA BUZDÍTJA, sarkalja a csicskás ukrán-orosz szövetség nemzetárolúját, háborús bűnöst, kilóra mevéve az Eu.vezetését és a hülyére vett Eu. tagálamokat >oroszország és röhely valójában az ukrán Föld ellen! Hát az ukrán föld népírtása avagyonokna lenullázása folyik ezt észre kell venni! Ez nem más mint Vietnám, Kambodzsa, Korea, Afganisztán, irán, irak. Koszovó stb. II.
Az usa-nak ULTIMÁTUMOT kell kapnia az Európai Földteke egyben országai azonnali elhagyá-sára így németország...
Németh István
Lemaradta befejezés, de lehethogy megnyítható, nem tudom ! DE ALÉNYEG az ukrá--orosz terület eladása az usa-nak pont olyan mintha egy albérlő eladná tulajdonaként a lakást ahol lakik! Ez kapásból böntetendő tevékenység TÖBB OKNÁL FOGVA IS!
A lényeg az ULTIMÁTUM AZ USA-NATÓ AZONNALI KITAKARODÁSÁRA EURÓPÁBÓL!
Nyírfa
@kereső: jún.04., 09.47

És a hazaszeretet pátoszába csomagolva rá akarja erőltetni a gyerekeinkre a militarizmust, miközben a kormány éppen most árulja ki Magyarországot.
Irigylem a lengyeleket, az ellenzékük félmillió embert tudott kivinni az utcákra.
Németh István
Akik meg hülyék azokkal nincs mit kezdeni > @Nyírfa: te barom tudod mit beszélsz? fosfejű!
kakukkmadár
@Németh István: Grazi elmeosztályon hány órakor van takarodó?! Gyógyszereid bevetted?!
Németh István
@kakukkmadár: >> a te eszed is elment vándorútra már a születésdkor! Hülyegyek! Nézd a tényeket! A moslék usa-nak semmi se drága leszarja az ukránokat és európát, nem látjátok FASZOK, hogy az usa célja Euópa ellehetlenítése, ukrajna kiaknázása az oroszoföld elvétele!? Semmi nem drága nekik pusztítanak nem számít, hogy az emberek milliói mennek tönkre, pusztúlnak el > tapasztalatuk van az indiánok kiírtásából!!! >>> az usa "messze" van őket nem érheti gond!! MONDJÁK!! De kapnak a pofájuklra te barom, te is másként fogsz gondolkozni ha a te a családod bőrén érzed a szart! te állat! A náthás picsa várja aformádat! te főhülye!
Németh István
Mit gondolsz az ukránok az usa javaslatára - UTASÍTÁSÁRA a seggfej zelenszkij végrehajtó-val!!! miért is robbantotatták fel a viztározót? >> többek közt >> hogy ha elkell pucolniuk a Krim közeléből az oroszoknak se legyen benne örömük és a cél az ukrán -orosz vagyon pusztítása és az Eu népeinek tönkrevágása az un. usa érdekeltségű ukrán védelem szinpada mögött az oro-szok megtámadhatósága áll - hogy rájuk fogható indok legyen! >> a világ újrafelostásának elsődlegesen az orosz birodalom felaprózásának megkezdésével! Barom állatok az usa a világháború aljas kirobbantója mert ezzel is tudja lefednie hatalmas adósságait az államcsőd beálltát! barmok! A hülység eldorádója messze világít belőletek! Seggfejek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.