Európa a háború útját választotta Oroszországgal szemben, de Moszkvának el kell érnie céljait, amelyek "nemesebbek, mint az európaiaké" – jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a 201. tádzsikisztáni orosz katonai támaszponton tett látogatása során elmondott beszédében, amelynek szövegét keddre virradóra tette közzé honlapján a tárca.

"Ami Európát illeti. Külpolitikai koncepciónk (egyszerűen fogalmazva) úgy szól, hogy Európa a háború útját választotta velünk szemben. Nekünk természetesen ettől függetlenül együtt, egymás mellett kell élnünk velük. De ha ez háború, akkor el kell érnünk a céljainkat. A mieink sokkal nemesebbek, mint az európaiaknak. Ők a másét akarják, mi pedig a sajátunkat" – hangoztatta Lavrov a hétfői bázislátogatás során.

Azzal vádolta meg a Nyugatot, hogy megpróbálta "ráuszítani" az államalkotó orosz népre a kis népeket, de ez nem sikerült neki.

Lavrov keményen megfenyegette a Nyugatot: Európa a háború útját választotta Oroszországgal, Moszkva céljai nemesebbek, mint az európaiaké

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter. Fotó: MTI/AP pool/Alekszandr Zemljanyicsenko

"Először is, provokációkat látunk (olyanokat is, amelyeket +karddal+ követnek el), amelyekkel külföldről +járnak át hozzánk+. Másodszor, az elmúlt években (igen, valószínűleg a Szovjetunió óta) fennmaradt egy erős genetikai kódunk. Egységes, soknemzetiségű nép vagyunk, amelyet mindenki a maga helyén szolgál" – tette hozzá.

Hangot adott álláspontjának, miszerint Oroszország példát mutat azzal, hogy mindent megtesz azért, hogy ne legyen igazságtalanság a világban. Mint mondta, az orosz hadsereg felkészült bármilyen fejleményre hazájának védelmében.

Forrás: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Európa választotta háborút a pofátlan kurva anyádat?

Ezek az orosz vademberek megérdemlik a sorsukat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Kezd olyan lenni, mint a gyaloggaloppban a fekete, sötét lovag, se keze se lába már és kiegyezek döntetlenben!
uploads.disquscdn.com/images/64ed4a4be1184e8ce4b4601b52dc3780d29641eb6b7db6aa904ce22675909811.jpg?w=800&h=755
Amit az oroszok javasolnak azt illik gyanakodva kezelni. A vén kujonnak persze, hogy a svéd modell jön be. Az ukránoknak nem opció sem az osztrák, sem a svéd modell, csak ukrán modell lehetséges, ezért még jó ideig nem várható megállapodás, plusz a szakadár területeket és a Krím félszigetet az biztos nem adja vissza Oroszország. Egyébként a budapesti megállapodás mutatja, hogy mindegy milyen megállapodás lesz, azt az oroszok bármikor felrúghassák, azért is, mert kiléptek/kilépnek minden nyugati szervezetből, így semmi nem köti őket. Ez a svéd modell azt hiszem sokaknak bejönne, ő már elment a falig, a teljes leszerelés reményében, NATO-tlanítva van.
uploads.disquscdn.com/images/c13bb0d25afa08613c20a2d96e3c5142c5925f95f6139aa6ddcdef5a92fea774.jpg?w=800&h=550
Menőmanó
Mi a nemes abban, hogy porig rombolnak egy országot, nőket, gyerekeket erőszakolnak, gyilkolnak? Rohadjon meg az összes ruszki ott ahol van, meg az is aki a seggüket nyalja.
Virág Árpád
@csak úgy...: Jól nézd meg @Eladott Ország: képét! Ő van rajta!!!
Virág Árpád
@csak úgy...: Oszt' jó napot! Hozzászoktunk 2002-2010 időszakban...
Dr. Proktor
Ezek szerint Hitlernek is nemes céljai voltak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.