Elindult Tucker Carlson online műsora a Twitteren.

Elindult Orbán kedvenc tévésének új műsora: "Zelenszkij egy izzadós, patkányképű komédiásból lett oligarcha"
Fotó: Youtube

A műsort azt követően indította el, hogy egyik pillanatról a másikra kirúgták a Fox Newstól. A botrányos kirúgását megelőzően Tucker Carlson Tonight című műsora a 25-54 éves korosztályban a legnézettebb műsor volt az amerikai kábeles hírcsatornákon. Az amerikai tévés az utóbbi években befolyásos közéleti személyiséggé vált, aki nemcsak Donald Trumppal, de Orbán Viktorral is jó kapcsolatot ápolt.

A most debütáló új műsorának tízperces első részben a műsorvezető saját nézőpontjából narrál közéleti eseményeket meglehetősen cinikus előadásban – írja a 24.hu.

- a Nova Kahovka-i gát felrobbantása, amelyről terrorcselekményként beszél, és a tettest is megnevezi: az ukránok. Úgy véli, hogy az erőmű felrobbantásával az oroszok jártak rosszabbul, hisz ők építették évtizedekkel korábban azt, így egyértelműnek véli, hogy az ukrán bombáktól robbant fel a létesítmény

- míg azt állítja, hogy Vlagyimír Putyint a nyugati média egyszerűen csak ördögként kezeli, aki ördögi dolgokat tesz, addig Volodimir Zelenszkijt felmagasztalja, holott Carlson szerint az ukrán elnök egy „izzadós, patkányképű komédiásból lett oligarcha”

További részleteket itt olvashat.

Forrás: 24.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Ha valaki így nyilatkozik a másikról, az saját magát minősíti, soha nem a másikat! Ezt mindenkinek figyelembe kellene vennie!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Elmondhatná azt is, hogy Orbán honnan jött, és hova jutott eddig. A folytatást még ő sem tudja.
Péter2
@Németh István: A 13 év alatt oda süllyesztette a fidesz az országot ahol még a rendszerváltás óta nem volt ! Európa legmagasabb áfája , 27% , Európa egyik leggyengébb fizetőeszköze a forint , 2010-hez képest megduplázott államadósság , kettő számjegyű infláció , tömegével elvándorló fiatalság a jövő , az ország el van adósíva Kína és Oroszország felé évtizedekre , a magyar gazdaság 0 közeli szinten , mi ebben a jó ? Mert ez mind negatívum , vagy már annyira odavagytok , hogy nem látjátok , mi van ??? Nem jártok boltba ??? Vagy hazudtok magatoknak , szerintem ez a valóság , de kár , mert nektek sem lesz olcsóbb semmi , csak drágább , és érvől évre szarabbul élsz te is !
Péter2
@NKF: Messze van ez a legnépszerűbb tévéstől , nézetek kicsit körül , a népszerűségi listán .
Németh István
@Péter2: na most az a helyzet, hogy te egy felbérelt seggfej vagy a gyurcsány dobrev klán részéről, vagy valóságosan is egy elmbájós barom! Nem elme bajos, hanem bájos, mert csak azok képesek ilyen baromságokat összeszedni! > A hazaárulás és a nemzet írtás akár a gyilkosságok a megbízóidnak természetes, te azoknak vagy a csisckása > eszed nem lévén!
Csak elvagyok ájulva magamtól, hogy milem finom és igazán nőies votam egy blőd baromhoz!
Péter2
@Németh István: Te meg egy mentálisan sérült ember vagy ," kortünet " cáfolat helyett személyeskedsz, ez figyelhető meg az írásaidban , teljesen lekorlátolt vagy ," megbetegített a propaganda és a gyűlölet " ha a vízióid amit bebeszélsz magadnak , vagy bead propaganda vagy az agitáció, azok szinte minden esetben bizonyíthatatlanok , és ha nem talál megérő fülekre , csak a személyeskedés marad mint védekezési mód számodra , a kortünetet a feleségem állapította meg, az írásaid után , inkább én írtam ide, "mezei" nyelven , mert ha ő írja szakszavakkal a tüneteidet nem értenéd meg , pszichiáter és javasolja , hogy keress fel egy szakembert , mert elég gondok vannak nálad mentálisan ! Válasszal ne fáradj , inkább keress szakembert , mert a magadfajták sok mindenre képesek a víziójuk igazolására !
Németh István
@Péter2: mint fentebb írtam, te annyira hülye vagy és annyira a szemét klán csürhe kurva, részeges disznó, tolvaj barom társaág befolyása alatt álsz, hogy azt a józan ész fel nem fogja, hogy ilyen élőlény emberként létezik. No persze nem is vagy ember te egy génkezelt sejt vagy úgy gondolom a növények kiírtására tenyésztenek!
Különben te állat, marha ürülék az Euban a migráns kvóta mellett szavazott a balliberális az orzságunkat állítólag képviselő csürhe Az itthoni interjú során meg letagadták! Mi ez? ez a nemzeti érdek? te undormány here!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.