Orbán Viktor hivatalos látogatásra Türkmenisztánban utazott az elnök, Serdar Berdimuhamedow meghívására.

Nem csak Putyin ültette burtális méretű asztalhoz Orbán Viktort – Türkmenisztánban több méteres távolságban tárgyaltak

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda

Nagy megdöbbenést keltett, amikor tavaly a magyar miniszterelnök Putyinnal tárgyalt egy hatalmas asztal két végén. Most Türkmenisztánban hasonló történt: a csütörtöki tárgyalás egy gigantikus asztalnál zajlott – írja a 444.hu.

A magyar delegáció tagja Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Csák János kulturális és innovációs miniszter, Lantos Csaba energiaügyi miniszter és Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter is.

Orbán Viktor csütörtök este Gurbanguly Berdimuhamedow-val, a Türkmén Nemzeti Tanács elnökével közös munkavacsorán vesz részt.

Pénteken kerül sor Orbán Viktor miniszterelnök és Serdar Berdimuhamedow türkmén elnök plenáris tárgyalására, amit együttműködési megállapodások aláírása és közös sajtónyilatkozat követ.

Forrás: 444.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@csak úgy...: Pont ezen gondolkodtam, 0rbánnak már a szagát se bírják?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@csak úgy...: Pont ezen gondolkodtam, 0rbánnak már a szagát se bírják?
csak úgy....
@nemkati: még nem szagoltam de van elképzelésem, - az erölködö,harsányan hazudozó és lopós típus izzadásra hajlamos ami tudvalévö,hogy szagot okoz..
namihami
Csak óvatosak voltak! Ilyen távolságból nem tudja kizsebelni őket! Hallottak a boszorkányos kézügyességéről és felkészültek rá!
jesz
lári-fári..energiahordozót szeretne vásárolni...csakhogy a legfontosabb, a gáz és az olaj hogy jutna el hozzánk?...úgy mint a villany?
(sehogy)
CsipkeRózsa
Nem az asztal két végén foglaltak helyet, hanem a két oldalon egymással szemben. Megrövidítették a távolságtartást, mert egyikük nagyot hall.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.