Szerintük a sajtótájékoztatón kötelező lesz Oroszországot dicsérniük, Ukrajnát pedig rossz fényben kell majd feltüntetniük. Mint ismert, csütörtök este az ortodox egyház közleményéből derült fény arra, hogy Oroszország által elfogott, Ukrajna oldalán harcoló katonákat szállítottak Magyarországra. Péntekre kiderült, hogy a program koordinációját Semjén Zsolt mint egyházügyekért felelős miniszterelnök-helyettes látta el, és az eset összefüggésben van Ferenc pápa fogolyszabadítási missziójával is. Mindez anélkül történt meg, hogy az ukrán felet bárki tájékoztatta volna a kárpátaljai születésű foglyok átadásáról. A történtek miatt Ukrajna péntek délután bekérette a kijevi magyar nagykövetet. Semjén Zsolt utóbb azt is közölte: a hadifoglyok most már szabad emberként tartózkodnak Magyarországon.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
Ezeknek már ez is fáj ? inkáb dögötekvona meg ? ?
izéke
@durbincs: inkább te döglenél meg és az összes ilyen húgyagyú mint te,törvényi kötelezettsége van rá az országoknak,hogy értesítik egymást hasonló esetekben. Nem is mostani szerződés hanem 1949 évi. Nem az a baj,hogy megmenekültek,hanem nem értesítették az anyaországot arról,hogy itt vannak. Külön törvények és szerződések szabályozzák az ilyenkor teendőket, Genfi konvenció, pl a Nemzetközi Vöröskeresztnek is tudnia kellett volna róla de ezek sumákolnak.kurva náci söpredék vagytok,a Világ jobb hely lenne ha kipusztulnátok!
percsi
@izéke: Az ilyen sötétek miatt lettünk Európa legszegényebb országa!
durbincs
@izéke: @izéke: magától a setét szellemileg rettenet lemaradt bányás 50Iq-s túl ? mi más tellene ? kb ez a @percsi: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Tűz volt a Debreceni Egyetemen
Itthon - 2023. October 2., 18:08
Tűz volt a Debreceni Egyetemen
Aki átlát a nőkön…
Szórakozás - 2023. October 2., 15:37
Aki átlát a nőkön…