Jogsértésnek nevezte a magyar, lengyel és szlovák döntést a spanyol mezgazdasági miniszter. Luis Planas Puchades szerint a három állam nem teheti meg, hogy egyoldalúan kizárja az ukrán gabonát a piacaikról. A miniszter az Európai Bizottságtól kéri, hogy intézkedjen az ügyben.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisTehen
"a három állam nem teheti meg, hogy egyoldalúan kizárja az ukrán gabonát a piacaikról"

cserébe a ukrajna is kizárhatja ennek a 3 országnak a gabonáját
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
a spanyol kormány nem áll valami biztosan a realitás talaján
KisTehen
"a három állam nem teheti meg, hogy egyoldalúan kizárja az ukrán gabonát a piacaikról"

cserébe a ukrajna is kizárhatja ennek a 3 országnak a gabonáját
KisTehen
"Az Európai bizottság szerint az ukrán áruk már nem szorítják le olyan mértékben az említett országokban az árakat, hogy az ártson a gazdaságuknak.

A három ellenálló tagállam leszögezte, hogy a területükön továbbra is engedélyezik az ukrán gabona átszállítását, hogy az eljuthasson más piacokra."
simmering73
@KisTehen: Nem nektek áll a zászló, bugris. Jön a koki meg a saller.
KisTehen
"Bulgária végül az importtilalom feloldása mellett döntött, de ezzel a kormány kiváltotta a helyi gazdák haragját, akik út torlaszokat állítottak fel és tüntetésbe kezdtek."'

ilyen hazaárulók vagytok ti is baloskák
vacsi
Spanyolország vegye meg az ukrán gabonát - de a mi dolgunkat mi intézzük!
KisTehen
"Ukrajna természetesen nemzetközi perrel fenyegetőzik Magyarország és társai döntése miatt. Az ukrán termények exportja kritikus időszakot ál meg, amióta Oroszország leállította a fekete-tengeri gabonaegyezményről szóló megállapodást. Július 17. óta Ukrajna nem tudja a Fekete-tengeren exportálni a gabonáját a fő felvevőpiaca felé"

B+ inkább oroszországot perelnétek be pöcsök
KisTehen
@simmering73: nektek jön 2024-be fafejű
KisTehen
@simmering73: kitakarítjuk az európa parlamentet
Shikari
Annak az importnak a betiltását ítéli el, ami egyébként az éhező afrikai gyerekekhez menne és nem az európai piacra?
Nahát ezek a retkek úgy hazudnak, mintha könyvből olvasnák! Remélem az oroszok örökre eltörlik ezt a zsidó bábállamot!
Őrnagy
@Shikari: Ha nem éheznek az afrikaiak, akkor nem akarnak Spanyolországba menekülni, és akkor nem lesznek illegális migráncsaik, pedig ez most Európa nagy célkitűzése, amelyhez igyekezniük kell igazodni!
Shikari
@Őrnagy: A természet eddig is megoldotta Afrika problémáit, nem kell beleavatkozni. Géppuskákat a határra, ide nem kell egy sem ezekből!
rakitics41
@Shikari: Látod nem csak én hanem Spanyolország is jogsértőnek ítéli a három eus ország intézkedéseit amivel kizáraj az ukrán gabona szállítását.Szerintem biztos van olyan szabály aminek a betartásával ki lehet kerülni az eus megállapodást, úgy hogy abból ne legyen hátránya az országnak, csak hát azt be kellene tartani.
Őrnagy
@Shikari: Majdnem egyetértek, de mégse, bár kaptál egy lájkot az ötletre. Nem kell kilépnünk, mert akkor legalább 10 ország ugrik azonnal a torkunknak, a többit pedig kényszerítik, hogy ránk ugorjanak. Az unió 15 éven belül úgyis összeomlok magától! Érdemesebb kivárni az összeomlást, mint kilépni!
Shikari
@Őrnagy: Ez se rossz ötlet! Viszont akkor konzekvensen nemzetiségi politizálást kéne vinni és többet vétózni eszement ötletekre.
A veszélye az, hogy az Eu az összeomlásakor magával ránt bennünket. Ha kilépnénk, már kiépíthetnénk az új kapcsolatainkat. Pénzt így sem kapunk. Az Eu felé a kivitelünk csökken. A multik a hihetetlen haszon miatt vannak csak nálunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.