Több orosz katona is meghalt tegnap Hegyi-Karabahban, mivel egy tűz alá került Moszkva békefenntartói kontingensének egyik járműve – írja a RIA Novosztyi nyomán a Portfólió.

Orosz békefenntartókat is megöltek tegnap a villámháborúban

Az orosz békefenntartók egy megfigyelőállásról tartottak a katonai támaszpontjuk felé, amikor tüzet nyitottak rájuk. A járműben utazó katonák életüket vesztették.

Moszkva nem nevezte meg, hogy ki lőtt rá az orosz katonákra és azt sem tudni, hogy szándékos volt-e az akció. A tegnapi, mindössze egynapos konfliktusban Azerbajdzsán katonai akciót indított a Hegyi-Karabahban élő örmény szeparatisták ellen.

Oroszország békefenntartóinak kellett volna szavatolniuk a tűzszünetet Azerbajdzsán és az örmények közt, de az azeri haderő tegnap nagyszabású katonai akciót indított, mellyel gyorsan összeroppantották Hegyi-Karabah védelmét. A szeparatista régiót Örményország ezután lényegében átengedte Azerbajdzsánnak.

Forrás: Portfolio

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Most akkor az azeriaknak áll a zászló!!??
csak kérdezem
barátilag
J.L.
izéke
A baltások is bevetik az oroszok taktikáját miszerint az ott élő azeriek védelme miatt egyszerűen kénytelenek mindig megtámadni a szomszédjukat és területeket elfoglalni. Ők nem is akarják,Istenuccse,kényszerítik szegényeket. Valahogy mindig lesz egy azeri valahol aki pont védelemre szorul... esetleg magyarországon is,szóval jöhetnek ide is,legalább lesz ingyen gáz...
simmering73
Az orosz békefenntartók azok olyanok, mint a tálib békefenntartók.
Menőmanó
Ukrajnában is ilyen békefenntartók tartják fenn a békét. Hogy pusztúlna meg az összes.
Sámannus
Lesz majd pofa alapállás, mert honnan kapjuk a gázt, meg az olajat amikor orosz testvéreinket gyilkolásszák?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.