Orbán budapesti házánál akciózott a Momentum szerda reggel, erről a párt a Facebook-oldalán számolt be. Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezető-helyettese

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
A Momentum legalább próbál valamit tenni.
KisTehen
B+ ... a lódoktor megtalálta a parlamentben ... nektek nem sikerül?
Horizont
@sgl: Tökéletes írás Perintfalvi Ritától.
"az orbáni rezsim egyik ereje éppen az "álellenzékiség" intézménye. Mert ez bizony mára már intézményesült. Ennek a részei olyan politikusok, újságírók, médiatulajdonosok, influenszerek, akik a nyilvánosság előtt minden erejükkel azt a látszatot igyekeznek kelteni, hogy ők bizony ellenzékiek. De ha jobban górcső alá vesszük őket, akkor az pusztán arról szól, hogy magukat ellenzékinek mutatják. Például bent ülnek a parlamentben hosszú évek óta, az adónkból jól eltartjuk őket és magukat képesek „konstruktív” ellenzéknek titulálni. Értsd: a rendszeren belül akarnak ellenzék lenni, vagyis nem akarnak rendszerváltást, mert nem hisznek benne, hogy ez valaha is lehetséges lesz, de ott akarnak ülni a bársonyszékeken az Országházban és továbbra is mutogatni akarják magukat, mert a figyelem az kell, ott kell lenniük a lapok címlapjain, sőt még 13 évnyi „konstruktív” ott üldögélés után egy 2/3-os parlamentben, ahol már a demokrácia látszatát is begyalulták, eljátsszák, hogy van értelme az érdemi politizálásnak. Felszólalnak, ügyeket képviselnek, megy a színház. "
Egy komment alatta: "Az egy szál DK az, amelyik folyamatos össztűz alatt áll, ebből is látszik, hogy Orbán egyedül tőlük tart. Lehet a pártelnököt szeretni, vagy nem szeretni, de jelenleg ez az egyetlen, valóban ellenzéki párt, amelyik biztosan fölötte lesz az 5%-os küszöbnek.
S van még Hadházy Ákos, aki garantáltan valódi ellenzéki, s akinek egymagában több szimpatizánsa van, mint a legtöbb ellenzéki pártnak."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.