Életveszélyes állapotban van Robert Fico, miután több lövést adott rá egy férfi. Hivatalos Facebook oldala szerint Besztercebányára, mert Pozsonyba túl hosszú lett volna az út.

A Nové Cas információi szerint Robert Fico miniszterelnök állapota állítólag súlyos. A lap úgy tudja, hogy Ficót a besztercebányai kórházba szállították, míg más információk szerint Pozsonyban látják el. Abban is megoszlanak a források, hogy milyen sérülései vannak. Egyes hírek szerint 2-3 lövés érhette a hasán és a mellkasán, máshol azt írják, a karját és hasát érte lövés. – írja a blikk.hu.

Besztercebányára vitték Ficot – így van most

Robert Fico életveszélyes állapotban van/Fotó: 123.rf.com

A szlovák miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalára kitettek egy posztot. E szerint több találat érte Robert Ficót, jelenleg életveszélyes állapotban van. Helikopterrel szállították Besztercebányára, mert Pozsonyba túl hosszú idő lett volna az út. A következő órák kritikusak.

Forrás: blikk.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Ilyen gépet utoljára apám halálakor láttam, nagyon rossz érzés. Senkinek nincs joga elvenni a másik ember életét.
Nincs az a harag, az a bosszúvágy, az az ideológia, ami erre felhatalmazna bárkit is.
Horizont
@Nyírfa: Nagyon igazad van. Emlékszem amikor John Kennedyt lelőtték 9 éves voltam és annyira odavoltam nem értettem de nagyon foglakoztatott, pedig akkor még tévénk se volt (csak 1 év múlva vettek a szüleim) és csak egy Néprádiónk volt Kossuth, Petőfi adóval és újságok, Népszava, OrszágVilág, Nők lapja. Szegény Kennedy halála úgy bennem maradt annyira emlékszem rá. És utána mennyi gyilkosság történt még...
Nyírfa
@Horizont: 19.03

Én tíz voltam, és éktelenül felháborított a gyilkosság. Olyannyira, hogy írtam egy kiáltványt, és azt apával kiszögeltettem a balkonunkra. A fater nézett, de engedelmeskedett. :)
Valószínűleg ezek a fejlemények is hozzájárultak, hogy nagyon nem vonzott a kapitalizmus.
Horizont
@Nyírfa: Ez a kiáltvány dolog aranyos volt. Mennyire másképp szocializálódtunk akkor még. Jó volt.
Nyírfa
@Horizont: 07.20

Eleve olyan családban nőttem fel, ahol nem volt tabutéma, és apával a társadalmi kérdésekről nagyon tárgyilagosan lehetett beszélgetni, engem pedig érdekelt mindennek a mozgatórugója.
Amit nagyon szerettem a faterban, és életre szóló mintát kaptam tőle, az az, hogy nincs az a sérelem, amely megtorlást kíván, akármennyire is haragszunk, mert megbántottak minket, mert lábbal tiporják az anyagi, szellemi értékeinket. Ellenben küzdeni az igazságért, mindenkor jogunk van.
Amikor gondolatban pofán vágom a "fideszt", az azért jól esik, de a fizikai tettlegesség nem az én asztalom.
Igen, egészen másként szocializálódtunk, a fókuszban az emberség állt, márpedig annál béketeremtőbbet elképzelni sem tudnék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.