Josep Borrell, az Európai Unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselője úgy véli Putyin hosszú háborúra készül.

A szakértő szerint Putyin hosszú háborút akar – Ukrajnának több segítségre van szüksége

Josep Borrell, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője sajtótájékoztatót tart a Szíria és a régió jövőjének támogatására rendezett nyolcadik adományozói konferencia után Brüsszelben 2024. május 27-én – Fotó: MTI/EPA/Olivier Matthys

Noha az ukrajnai háború lezárását célzó svájci békekonferencia diplomáciai utakat nyitott, az, hogy Vlagyimir Putyin Észak-Korea mellett mindenhova elutazik, ahonnan fegyvert kaphat, egyértelműen azt mutatja, hogy az orosz elnök hosszú háborúra készül

– jelentette ki Borrell.

Az infostart.hu információ szerint Borrel azt is hangsúlyozta, hogy az ukrajnai konfliktus lezárását célzó diplomáciai törekvéseknek folytatódniuk kell, ugyanakkor növelni szükséges az Ukrajnának nyújtott uniós támogatást is.

Ukrajnának több segítségre van szüksége. Most, még a nyár előtt

– fogalmazott Borrell, majd reményét fejezte ki, hogy a tagállamok támogatni fogják az Európai Bizottság arra vonatkozó javaslat, hogy az EU támogatását az európai bankokban befagyasztott orosz vagyon kamatainak felhasználásával növelje.

Forrás: infostart.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Géza
@Horizont: Ha megy a háborús bűnösözés, akkor ne felejtsük ki a zsidó gyerekgyilkosokat. Ideje lenne szankciókat bevezetni a népirtók ellen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@Géza: Koncentrálj már a cikkre vagy kérj meg egy nálad okosabbat, hogy magyarázza el mi van benne, te szellemi toprongy.
Peller Anikó
Putyin hosszú háborút akar, mert ő békepárti. Persze rosszul estt neki, hogy az ukik a krímet bombázták a minap, úgymond ott gyerekek és védtelen nők és idős tehetetlen oroszok haltak meg. Nemúgy mint Ukrajnában ahol náci gyerekek, náci nők és tehetetlen náci idősek halnak halomra. És ki ne felejtsük, náci nácik, akik náci katonák, mert a hazájukat védik ellened, te putyináci geci.

Különbenis azt hallottam ukrajnában nincs is háburu, akkor most haburut akarsz putyingeci? Hoszút? Inkább kapj be egy rövidet.
Géza
@simmering73: Neked nem osztottam lapot, antimagyar libsi!
C_3PO
@Peller Anikó: A szakértő szerint! Hosszú háborút akar minden fegyvergyártó állam, közte az USA is! Nekik nem az emberélet számít, hanem a bevétel...
Géza
@C_3PO: Az amerikai zsidó bankár és spekuláns csürhe robbantotta ki és tüzeli, pénzeli ezt a háborút!
Peller Anikó
@Újmagyar paraszt: élvezzél teállat, itt van neked egy ukrán náci te geci román seggdugasz hülye cigány,

www.youtube.com/watch?v=v6FAHRGoqvY

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.