Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a versenyképességi tanács ülésén ismertette a kormány 11 pontos javaslatcsomagját az elektromos járművek támogatásával kapcsolatban. A

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Ha egyszer egy debil hatalomra kerül,abba az ország a sírba merül!
simmering73
Gyanítom, keresve sem találhatott volna senki az egész unióban hozzáértőbb szakembert Európa gazdaságának fellendítésére, mint a magyar nemzetgazdasági minisztert. Még csak 19 alkalommal írták át a jövő évi költségvetést, ebből háromszor ebben a hónapban, és még csak kilencedike van. Az év kicsit több, mint fele telt el, és már sikerült az idei évre tervezett hiányt elérni, de már meghaladni is, 105 százalék körül járunk. Július elején. Az infláció nálunk pusztított a legbrutálisabb mértékben, a bérek alacsonyak, az árak magasak, a társadalom nem éppen elenyésző része létminimum alatt vergődik, csökken a születések száma, emelkedik az országot elhagyók száma, ez az unió második legszegényebb országa. Szóval legszebb ideje, hogy Nagy Márton kimozdítsa a kátyúból az Európai Unió szekerét. Csak fel ne borítsa a nagy erőlködésben.
www.kolozsvaros.com/rovidek/amikor-a-magyar-gazdasagi-sikerek-mutatjak-az-iranyt-a-mocsarban/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.