Sajtóértesülések szerint az ukrán elnök még az amerikai választások előtt békét kötne Oroszországgal. 

Ukrajna keresi a lehetőséget, hogy kapcsolatba léphessen Oroszországgal, ugyanis szeretnék békés úton rendezni az orosz-ukrán háborút – írja a Bloomberg alapján a Mandiner.hu

Zelenszkij békét kötne Oroszországgal?

Forrás: Wikipédia

A hírek szerint ez azért állna Zelenszkij elnök érdekében, ugyanis nagy rá az esély, hogy az amerikai választásokat újból Donald Trump nyeri, aki korábban azt ígérte: ha újra megválasztják, véget vet a háborúnak. Sejthető, milyen úton, ugyanis később arról is nyilatkozott, mennyire nem támogatja a Kijevnek nyújtott katonai támogatást. 

A hírügynökség azonban megjegyezte, hogy egyes amerikai tisztviselők cáfolták azt a hírt, hogy Oroszország és Ukrajna között csúcstalálkozóra kerülne sor a közeljövőben.

Forrás: Mandiner

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A NATO összes tagja támogatja ( még a politikai prostituált román tolvajcigány is) Ukrajna csatlakozását. Nem lesz Oroszország - NATO háború, ezt még Ukrajna egyedül, NATO fegyverekkel is meg fogja tudni oldani. Csak engedjék meg nekik, hogy csapást mérhessenek orosz területekre és elindulhat vissza a frontvonal.
x.com/ChrisGuru/status/1811289377491828770/photo/1
Eljön az ideje ennek a köcsögnek is...
x.com/Gergely69427907/status/1810999776374030800/photo/1
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Philip Marlowe
Ha ukrajna szeretné visszakapni, visszaszerezni "területeit", akkor békét kell kötnie, és visszaállítania minden kapcsolatát oroszországgal, ahogy az eredetileg is volt. Az USA-t, és a NATO-t el kell felejtenie! Csak így lehetséges.
Nincs más út!
Azaz a háború, a világégés...
Melyik a jobb mindenkinek?
Őrnagy
@Philip Marlowe: Abba kell hagyni azt a náci megközelítést, hogy Ukrajnában legyern mindenki "ukrán" és oroszfóbiás! Ezzel a szemlélettel lehetne belekezdeni egy tartós békekezdeményezésbe.
Példát kellene venniük Svájcról. Svájcban békében élnek egymással a német, a francia és az olasz kanton, és a Svájci vezetés és a svájci elit nem akar mindenkiből egyazon svájci etnikumot faragni, amilyen nemzetiség ott nincs is, az csak az államalakulat neve.
Ukrajnában már élnek "ukránosodott" etnikumok, de korábban az ő felmenőiknek is volt saját etnikuma, ami nem volt soha "ukrán"
Egy kisebbségi komplexusban szenvedő zavart elme, a Bandera kezdte ezt az őrültséget, hogy minden etnikumból egységesen ukránt akartak faragni, ami 1943-1945-ben a Volhíniai mészárlásban (150 ezres tömeges etnikai alapú gyilkosság sorozatban) csúcsosodott ki, és 2014-ben ez a náci szemlélet folytatódott főleg az orosz és a magyar etnikumok ellen.
zenebohóc
@Őrnagy: Mrs. Obama? Vagy Mr. Clooney? 10-11 éve olvastam, hogy amerikai vezető politológusok szerint hamarosan akár Leonardo DiCaprio is lehet elnök... De ha végképp beüt a crarch náluk, akkor majd az oroszok adnak elnököt nekik!
csak úgy....
@zenebohóc: emlékszel ronald reaganra, ö is színészként kezdte és az amik szerit az egyik legjobb elnökük vált belöle ?! elnök, miniszterelnök bárkiböl lehet,nem nagy kunszt , csak ne legyen idióta mint a trampli és a dagadt!
CsipkeRózsa
Megvárom ezt a hírt más lapokról, nem fogadom el a Mandiner írását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.