Öt nappal a pusztító földrengés után a különböző országból érkezett speciális mentőcsapatok embertelen körülmények között harcolnak a lehetséges túlélőkért, azonban még mindig hatalmas a száma azoknak, akikhez nem jutott el a legalapvetőbb segítség sem.

Feltöltő: barben
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varadipal
Ez nem logisztikai, hanem közigazgatási káosz. Azért, mert az elnöki palota összedőlt, a közigazgatásnak, beleértve a rendfenntartást és a lakosság mielőbbi ellátását is, működnie kellene, he nem a korrupcióval és a zsebük megtömésével lettek volna elfoglalva az illetékes hatóságok. A segélyezésnek a rend az alapja, a normális elosztás csak így folyhat tervszerűen. A fosztogatókat és a lincselőket azonnal statáriális bíró elé kell állítani, és ki kell vonni az első 100-at a forgalomból, de végleg.Az majd rendet teremt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.