A 2010-es Forma-1-es szezonnyitó verseny nagy részében a pole pozícióból rajtoló Sebastian Vettel vezetett, de Red Bullja meghibásodása miatt végül még a dobogóról is lemaradt. A győzelmet első ferraris futamán Fernando Alonso szerezte meg, mögötte csapattársa, Felipe Massa ért célba Lewis Hamilton előtt. Michael Schumacher hatodik lett. Az idény első rajtja nem zajlott le zökkenőmentesen. Az élről induló Sebastian Vettel könnyedén megőrizte első helyét, mögötte a két Ferrari viszont helyet cserélt: Fernando Alonso külső íven érkezett az első kanyarba, de mivel a második elfordítóban már ő volt belül, el tudott menni Felipe Massa mellett.

Forrás: f1hirek.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zolibatya
Gondolom nem Alonso a vétkes abban,hogy a Red Bull beszart.........Eddig úgy néz ki,hogy a Ferrari van a legjobban összerakva........Alo végig verni fogja Massat, mert jobb pilóta...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.