A magyarországi versenyszellemet dicséri, és az ebből eredő kihívásokra hivatkozva jelentette be Douchev-Janics Natasa háromszoros olimpiai bajnok kajakos, hogy mégsem külföldön, hanem Magyarországon folytatná pályafutását. Az elmúlt négy hónap Douchev-Janicsot megerősítette abban, hogy nem lehet szétválasztani élete két felét, a sportolást és a családot. "El kell ismernem, a magyar kajak-kenu sport és különösen a női kajak a legerősebb a világon. Ahhoz, hogy felkészülésem eredményes legyen, szükségem van arra a kihívásra, azokra a feltételekre, amelyeket a magyar versenyrendszer jelent a számomra" - írta a jelenleg Portugáliában edzőtáborozó versenyző, aki a 2004-es athéni olimpián K-1 500 méter egyesben, valamint K-2 500 méteren Athénban és 2008-ban Pekingben is aranyérmes volt Kovács Katalinnal.

Forrás: sport365.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rézfánfütyülős
Be sem lenne szabad engedni, hisz méltatlanná vált a magyar állampolgárságra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rézfánfütyülős
@silber13: Bizony nem!
Ő is méltatlanná vált a magyar állampolgárságra.
balintj
@csegala: Te sokat tudhatsz az 56-osokról...
balintj
Annyit elvárhattunk volna tőle (minimumként) , hogy legalább úgy csukja be maga mögött az ajtót, mint egy tisztességes légiós... de ez sem sikerült. ...és, hogy ezek után még visszasírja magát...Gerincesebb lett volna a "nagyvonalú" sportvezetőktől, ha ezek után megköszönik az eddigieket, és további sportsikereket kívánnak Natasának Szerbiában Bulgáriában...stb. Ők is levizsgáztak
jancsipapa
@balintj: Teljesen igazad van . Mindamellett ő már lecsengett. Kifutotta magát .( -nekünk ,a magyar viszonyoknak köszönhetően -) Nem tudom elképzelni ,hogy visszakerüljön az elsők közé. Csoda lenne .--- Ami ,tudjuk ,nem mindennapos..
Darthon1
@silber13: megelőztél, pont ezt akartam írni. Nagy kézilabdásunk még a spanyol állampolgárságot is felvette és megtagadta magyarságát. Utána vissza jött a nagy pénzért. Janicsot egészen addig védtem én is, amíg vissza nem táncolt.
@balintj: az 56-osokról zengett az összes média a rendszerváltás körül. Emlékszem Kopácsi adott egy interjút a floridai háza úszómedencéje mellől, hogy nekünk itthon maradt nyomorultaknak mit kellett volna máshogy csinálni. Az asszony nagybátyját 1971 évben engedték ki, aki a harcok miatt kapott először halálbüntetést és utána átváltoztatták életfogytiglan büntetésre. Megtört, szótlan ember volt akihez nem jöttek a jó média munkások, mert nem volt érdekes a története. Pedig nyolcuk közül egyedül őt engedték a végén el, a többit kivégezték. Amikor a harcban részt vett 16 éves volt, talán ezért nem végezték ki. Amikor Kopácsi interjú volt, majdnem leköptem a tévémet. Az elszökött, lelépett "parancsnok úr" osztja kintről az észt. De Magyarországon ez a jellemző, a gerinctelenek uralkodnak mindig. Erre nagyon sok szakmából van jó mondás.
- Az olvasztár azt mondja a fém tetején úszik a reve.
-A csatorna munkás azt mondja a víz a hátán viszi a szart.
Mindenesetre a szakács azt mondja, hogy a bablevesbe egy kicsi darab szar sem lehet, mert bármekkorától ehetetlen lesz.
Jó lenne ezen a mostani helyzeten változtatni és a szakács mentalitást követni az élet minden területén! Janicsnak például megköszönni udvariasan az eddig elért eredményeit és elengedni békével a saját maga által deklaráltan szerbet. Nagyot meghagyni spanyolnak. És aki magyarként itt szerzi az érmeket, annak akár lehet ics is a neve végén.
mariaberta
A pénz beszél, a kutya, /vagy Janics/ ugat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.