Hét közben pótolták az NB1 18. fordulójának rangadóját, a Honvéd-Ferencváros mérkőzést. Az FTC igen jól kezdte ezt az évet, hiszen az elmúlt 7 mérkőzésen nem talált legyőzőre. A Kispest is mostanában kezd magára találni, így egy igen kiélezett párharcnak lehettek (volna) tanúi a nézők. A mérkőzés színvonala nem éppen volt rangadóhoz méltó. Az első félidőben még helyzetet sem láthattunk.

Forrás: fociasz.hu
Feltöltő: bgcs3
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bgcs3
Még a végén dobogós lesz a Kispest!
Artillery
Az FTC kiegyensúlyozottabb csapat, mint Honvéd.Szerintem inkább lesz a Fradi dobogós.Bár a magyar foci kiszámithatatlan !Lásd a Siófok Diósgyőr meccset !
bgcs3
Ez igaz! A Siófoki meccs meg egy vicc volt. Szerintem a történtek betudhatóak annak, hogy a magyar játékosok nem bírják a terhelést, és sok volt nekik mostanában ez a meccs szám... Ezért is születtek ilyen "érdekes" eredmények.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.