Pintér Attila az észak-írek elleni vesztes mérkőzést követően nem fogott kezet, nem gratulált az ellenfél edzőjének azonnal, hanem berohant az öltözőbe – írja a Hír24.

A lap szerint a mélység mélységét nem is a válogatott, hanem Pintér Attila szövetségi kapitány prezentálta, aki a mérkőzést követően a sport íratlan szabályainak, az alapvető illemnek fittyet hányva nem gratulált, nem fogott kezet még a pályán az ellenfél edzőjével, Michael ÍO'Neillel, hanem dúlva-fúlva berohant az öltözőbe.

Amint azt korábban a propeller is megírta, történelmi vereséggel rajtolt a magyar labdarúgó-válogatott a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság selejtezősorozatában: Pintér Attila együttese vasárnap este a Groupama Arénában 2-1-re kikapott az északír csapattól.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Teljesen jogos a kapitány felháborodása. Nem hagyták a kormány válogatottját nyerni. Meglepetésként érte őket. Talán a CÖF-nek kellene egy felvonulást rendeznie, hogy több tiszteletet a magyar focinak, hisz egyszer régen jók voltak voltak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Desischado: Na latod azt en is. El tudom kepzelni milyen fanyar kepet vaghatott, es meg a szotyi es megakadt a torkan, mikozben ott kopkodott csanyival.
pensionar
Hat mar nem is tudunk urienberkent viselkedni, ha gyenge a csapat???Ezt csak a kapitalizmusban tananultak.
mate03
@jancsipapa: Ennek a csapatnak,nincs könnyű,nincs nehéz,csoport!Tudomásuk kell vennünk,hogy erre képes ez a garnitúra,a szövetségi kapitánnyal együtt! Pintér pedig,még pálya edzőnek is kevés! A labdarúgó szövetség ,elnöki székébe,szakembert,kell ültetni!Nem egy bankárt!Viktor pedig,ne ugasson bele,mert a focit is csak ugatta,játékos korában!
prielle
@perfekt: Nekem Moldova György: Üres telken ház alakú köd, avagy a Változások őrei c. művei jutottak eszembe.
A felkapaszkodottak cselekedetei jól jellemzik, hogy merre tart a magyarok kulturáltsága!
Beteg elme beteggé teszi a követőit! (Egy hangszóróért megmondom, kire gondoltam!)
rugacs
Ültessünk a trónra egy milliárdos pénzembert, aki a focit csak a tévéből ismeri. Nevezze meg ő az edzőt, aki néki szimpatikus. Aztán majd csak lesz valahogy.
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna.
Most éppen így van. :-(

Aki tudja = csinálja (esetünkben valahol máshol)
Aki nem tudja = tanítja ( lásd pl. Pintér)
Aki nem ért hozzá = az irányítja (Csányi, aki a tévéből ismeri a focit)

Nem egy csapatnyi focistát összeszedni nagy kunszt, hanem ütőképes csapatot összeállítani ezekből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.