Egyre biztosabb, hogy a fociválogatott játékosai kifizetik a magyar szurkolók jegyeit az október 11-ei, Románia elleni Európa-bajnoki selejtezőre – írja a Blikk.

"Néhányan már beszéltünk erről a megkeresésről, de addig nem tudtunk lépni, amíg az új kapitány nem hirdetett keretet. Péntek óta okosabbak vagyunk a társaság összetételét illetően, így hamarosan pont kerülhet a történet végére" – nyilatkozta a lapnak Juhász Roland.

"A hatalmas csalódást jelentő északírek elleni kudarc után kerestük meg a válogatott tagjait, s felvetettük nekik, jó lenne, ha gesztus gyanánt kifizetnék azok belépőit, akik a szurkolói vonattal utaznak Bukarestbe. Szerencsére a játékosok méltányolták kérésünket, s már ott tartunk, hogy csak át kell utalni a pénzt" – mondta Molnár-Tóth Marianna, a romániai túra egyik szervezője.

A válogatott focistáknak 1200 jegyet kell megvenniük, ugyanis ennyien kelnek útra a szurkolói vonattal. A drukkerek beérik az olcsóbb, 1500 forintos belépővel, ám ez így is 1,8 millió forintos kiadást jelent a kerettagoknak. Ha a vezetők nem csatlakoznak, fejenként körülbelül 100 ezer forintot kell összedobniuk a játékosoknak.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Ez olyan snassz,már elnézést,mintha a tanár vinné a libát a szülőknek.De van durvább is--mintha a kurva fizetne:(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
A szurkolókkal nem lesz gond. Őbennük van motiváció. A zselézett hajú ribancokkal lesz gond, mert 55 ezer oláh és ezek összecsinálják magukat a semmire. '86 óta nem változott semmi, ugyanúgy gyorsulunk a lejtőn. Majd pont most fogunk fel felé ívelni. Ezt a matériát nem nyelem le. Ha győzünk, akkor sem tudom hová rakni ezt a harmatvirágszál bandát.
perfekt
Ez olyan snassz,már elnézést,mintha a tanár vinné a libát a szülőknek.De van durvább is--mintha a kurva fizetne:(((
human
Tiszteletet a magyar focistáknak! Ez most csak egy jegy árába kerül.
mate03
@Cicamama55: Lehet hogy ki mennék a meccsre! Egy feltétellel. Csatolják vissza Erdélyt !
keresztapa
Ha szeretnék a játékot, és nem kényszerből kellene pályára lépniük, akkor csupán a játék szeretetéből ön szórakozásból kápráztatnák a jelenlévő nézőket, mindaddig amíg a játék önakarata hiánycikk, és a zselés haj a pályára lépés kelléke,valamint a reklám szövegek az öltözéken. Addig igenis kötelezővé kell tenni a labda rúgóknak csúfolt divatbemutatók belépőinek kifizetését, hogy nézők is legyenek a zselés gyerekeknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.