A 61 éves Gyulafi Attila teniszezés közben esett össze vasárnap a népligeti sporttelepen, a kiérkező orvos pedig már csak azt tudta megállapítani, hogy meghalt – olvasható a pénteki Blikkben.

"Én szájon át fújtam a levegőt, két társam szívmasszázssal segített. Kétszer is vissza tudtuk hozni Attilát, szemkontaktusra is képes volt, de csak nem érkezett a szakorvosi segítség" – mondta a lapnak Göncző Zsolt.

Legkönnyebben a Kismartoni utca felől vagyunk megközelíthetőek, de a végére betonakadályokat helyeztek, így az utolsó szakaszt csak gyalogosan lehet megtenni – vázolta a helyzetet Gödry Ádám, az Ábris Teniszakadémia és Sportközpont elnöke.

A helyiek ugyanis minden lehetséges eszközzel próbálják ellehetetleníteni a működésüket. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság már korábban észlelte a problémát, kötelezte az érintetteket az utólagosan telepített, egymáshoz és a burkolathoz rögzített betonterelő felszámolására, de a sportvezetők semmit nem tudtak tenni, mert a lakóparkosok emberei megakadályozták őket – írja a Blikk.

Mindezt az Országos Mentőszolgálat is megerősítette. Munkatársaik futva tették meg az utolsó szakaszt, hogy megpróbálják megmenteni a férfi életét.

108 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
A qrva anyjukat! Csak annyit kívánok ezeknek az "elit" tahóknak, hogy legyen egy kis tűz náluk, és sem a tűzoltók sem pedig a mentők ne tudjanak segíteni nekik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
koszpeko
@szandokan: Megkérdezted erről a pedagógusokat is?
Más közalkalmazott nincs ebben az országban csak a pedagógusok?
Fizesd meg a papot és az iskola igazgatót elv működik megint.
szandokan
@koszpeko: Mivel a nejem óvónő, nem igazán kellett kérdezősködnöm. Neki összességében (pótlékokkal együtt) több mint 80 ezerrel nőtt ( a 2015 januárit is beleszámítva már) a bére. Ez nettóban több mint 250 ezer most. Tényleg nagyon szar...Nagyon egy gyűlölködő egyén vagy te, tipikus balos.
koszpeko
Jaj ne már.
Ezt a fidesznyik dumát.
Azért panaszkodnak az óvónők hogy alig hagyja el a keresetük a minimálbért ugye?
Na még egyszer:nincs más közalkalmazott ebben az országban csak a pedagógusok???
Nem gyűlölködök de ne hazudjatok.
szandokan
@koszpeko: Látod, ezért kár is veled itt vesződnöm. Te a dajkákról beszélsz, ők kapnak minimálbért. Azon kívül nem mindegy, mi a legnagyobb végzettség, hány diplomád van, mennyi ideje dolgozol, milyen minőségben. Több tényező is van, amelyik befolyásolja az emelkedés mértékét. Viszont ha úgysem hiszel nekem, minek írsz egyáltalán? Amúgy meg minden közalkalmazottnak emelkedett a bére, persze a régebb óta dolgozó, magasabb beosztásúaknak jobban, de ez így is van rendjén.
koszpeko
@szandokan: Na akkor kinek volt béremelés???
A dajkák nem közalkalmazottak?
Mert akik most kezdtek el dolgozni azoknak nem 270 forint a kenyér?
Duma duma duma.
Ugyan úgy mellébeszélsz mint a fityisz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.