Az összefogás a válasz az idő szorítására és más akadályokra – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a 2017-es vizes világbajnokságra épülő Dagály Uszodaközpont alapkőletételén pénteken Budapesten.

A kormányfő emlékeztetett, hogy az esemény megnyitásáig kevesebb mint 800 nap van hátra, s be kell bizonyítani, hogy Magyarország képes arra két év alatt, amire másoknak négy évük volt.

Azt is megfogalmazta, hogy Magyarország nem egyszerűen a rendezője, hanem valódi házigazdája lesz a vb-nek.

Beszédében sok sikert kívánt Budapestnek, hogy a sport történelemkönyvébe is beírja a nevét. "Ide nekünk az oroszlánt is, jöjjön hát az egész világ!" – jelentette ki.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
Nagyon remélem, hogy a megnyitón már nem Orbán fog tapsikolni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Most jártam egy olyan családnál,a gyereküket hetente kétszer rehabra kellene hordani kartörés utáni állapot-de nincs rá se pénzük,se idejük.(35km az első gyógytornász)KÖZMUNKÁN VANNAK és még egy ágyhoz kötött nagyszülőt is otthon ápolnak,becsülettel-szeretettel.
Igazán megszólalhatna már a SIMICSKA-vagy bárki-az igazán fontos emberjogilag súlyos emberi problémákkal nem foglalkoznak-szétrúgták a szociális intézményes kereteket-rohadt patkány módjárA MENEDZSELI AZ OLIGARHÁIT STRÓMANJAIT-A LÁNYÁT KITÖMI HETENTE MILLIÓKKAL-megúsztatja ez a teknős senki a MAGYAROKAT A POCSOLYÁBAN-de HA MINDENKINEK JÓ EZ MÉRT NE CSINÁLJA.
panellproli
Remélem belelökik a mendencébe és ott fulladjon meg!
justhpeter
Szegény bolondnak legyen igaza, oda neki az oroszlánt is. Hadd legyen az oroszlánnak is egy jó napja. Az első harapás után akár ki is köpheti, nehogy veszettséget kapjon tőle.
Desischado
@justhpeter: Van neked szived, he?! Az oroszlánra nem gondolsz? Még tényleg komoly baja lenne szegénynek! Nekem megfelelne, egy szép, kényelmes gumiszoba is! De hogy szabad levegőt is szívhasson, a bányában törné a követ napi 12 órában, természetesen kenyéren és vizen!
mate03
@Anna Mária: Görög ország bele bukott az Olimpia rendezésbe,Brazíliába a VB-után a stadionokat autóbusz garázsnak,meg hajléktalan menhelynek használják! Most olimpiát rendeznek,az egyszerű emberek meg éhen halnak!Úgy látom Viktor végképpen ebbe az irányba tereli, ezt a szerencsétlen országot!
Lackó50
Van elég közmunkás, hogy tologassák a talicskákat olcsó pénzért, nehogy ráfizetéses legyen. Akkor a megmaradt pénzt zsebre lehet vágni. Ha meg veszteséges lesz ez a nagyszerű vállalkozás, akkor majd mi az adónkból kifizetjük. Így a nagy ötlet kidolgozóit semmiképen nem érheti kár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.