A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közölt néhány képet, a Közti Zrt., Középülettervező Zártkörűen Működő Részvénytársaság látványterveiből, amiken az új Puskás Ferenc Stadion látható.

Ősszel elkezdődhet a Puskás Ferenc Stadion bontása, 2016-ban elindul az új létesítmény építése és legkésőbb 2019-re befejeződnek a munkálatok – mondta Fürjes Balázs budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos az M1 aktuális csatornán május 25-én.

Az új létesítmény amellett, hogy labdarúgó mérkőzéseket rendezhetnek majd benne, az ország legnagyobb koncerthelyszíne lesz, továbbá 1000-1500 fős konferenciákat is tarthatnak majd benne.

MTI Fotó: Közti Zrt.
MTI Fotó: Közti Zrt.
MTI Fotó: Közti Zrt.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Csodálom hogy még él és virul aki ezt a sok felesleges műtárgyat megálmodta -és ide ahol a fél országnak még tisztességes EURÓPAI KOMFORTTAL MÉG HAJLÉK SINCS A FEJE FÖLÖTT-DE MÉG REMÉNYE SE LEHET RÁ MERT BECSÜLETES MUNKAHELYE SINCS-ÉS AKINEK PEDIG VAN-SZARÉR-HUGYÉR FOGLALKOZTATJA.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Ismerve a fütyiszeket lehet hogy soha a büdös életben nem lesz ilyen stadionunk...
Anna Mária
Rohadtul nem érdekel semmilyen stadion.
Az orvosok és az ápolók, a mentősök fizetése érdekel.
Desischado
Engem sem érdekel, mikor az ország több mint a fele a létminimum alatt él! És hol van az egészségügy, az oktatás, és a tisztességes munkabérek?!
bakegya
@Anna Mária: engem is már évtizedek óta,de a tanárokat se hagynám ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.