Magyarország minél előbb szeretné megkötni azt a szerződést, amely 2026-ig garantálja, hogy a Hungaroringen legyen Forma-1-es futam - jelentette ki szombaton Szijjártó Péter külügyminiszter a 30. Magyar Nagydíj helyszínén. A politikus rövid megbeszélést folytatott az F1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone -nal, majd azt mondta, jelezte a brit üzletembernek: Magyarország készen áll arra, hogy a mogyoródi létesítményt a legmodernebb versenypályák egyikévé tegye. "Van egy elképzelés, amelyet a Hungaroring vezetői készítettek el, s amely egy hároméves időszak alatt megvalósuló, 25 milliárd forintos fejlesztési programról szól" - mondta a külügyminiszter, hozzátéve: mindezt úgy akarják végrehajtani, hogy az a 2024-es olimpiai pályázatban foglaltakkal is egybevágjon, s a különböző fejlesztések kölcsönösen erősítsék egymást. "Magyarországnak gazdasági érdeke, hogy itt tartsa a Forma-1-et, hiszen minden egyes ilyen hétvége 17-17,5 milliárd forinttal növeli a magyar...

Forrás: vg.hu
Feltöltő: Commneter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mtsl
És ki a f@szt érdekel, hogy mit akar szíjjártó?
szijjártó lehet, hogy találkozott Bernie Ecclestone-nal, de én Bernie Eccleston helyáben nem találkoztam volna szíjártóval.
szijártó egy hazug. csaló, lopó szoftnáci hulladék köcsög - mint b.e.?
A kutyának sem kell tőletek semmi - akik lepaktáltak az ördöggel, azoktól nem kell semmi!
Húz picsába innen, te gazdasági menekült, b.e. - anyádon nyerészkedj te vén buzi!
Commneter
@mtsl: 01:01
"És ki a f@szt érdekel, hogy mit akar szíjjártó?"

Gratula: ez egy szép kerek "gagyar" mondat!:&
- A mondatod tartalma is igaz "lehet"; így feltételes módban; viszont a fordítottja, "személyedre szabottan" bizonyára nem igaz!:xP
- Őt nem vakíthatja el a te, iránta való gyűlöleted; neki, mindennek ellenére (is), a magyar gazdaság, külgazdasági kapcsolatainak ápolása marad a feladata.
- Most viszont szabadságra megy, így akár te is! - tőle nem zavartatva - kinézhetsz a ringre!:Lol
Jó drukkolást ...
Dr. Felipe
Szart sem ér már a F1 és ezt főleg Bernienek köszönhetjük. Rövidesen Bernie fog könyörögni hogy valahol egyáltalán rendezzenek versenyt.
Idén már Németországban sem rendeztek futamot mert nem éri meg. Persze tudom hogy szíjj-ártónak semmiség újabb 25 milliárdot eltapsolni a fejlesztésekre meg a szokásos lenyúlásokra, majd a keményen dolgozó kisemberek összedobják rá a lét.
pbalage
a "mi magyarok" majd bejelentik, hogy "afasztérdekel, hogy harminc éve veszteséges", akkor is többet lopunk a "faszkalap magyaroktól"
Odamegyünk, lebaszunk kettőt a csávóknak aztán majd lesz "formraegy" meg "fellári".
Azanyátokretkesbúbánatosmocskosvalagát!
nyanya001
444.hu/2015/07/25/korrupcio-gyanujaba-keveredett-sportvezetovel-fog-kezet-szijjarto-sok-sok-penzt-akar-adni-neki/

A Forma-1-es jogokat birtokló brit üzletember tavaly 100 millió dollárt fizetett Németországnak, hogy ejtsék az ellene felvetett korrupciós vádakat (a vádak szerint 2005-ben 44 millió dollárral akart megkenni egy német bankárt éppen az F1-es jogokkal összefüggésben).

Magyarország minden évben súlyos milliárdokat költ arra, hogy Magyarországon tartsa a Forma-1-et – csak a jogdíj közel 6 milliárd forint. Egy a kormány rendelésére írt tanulmány szerint ez megéri.

Ezeknek a tisztességes ember nem kell,csakis olyan korrupt, mint amilyenek ők !
( ez pasi a Sarka új haverja )
www.facebook.com/kata.sarka/photos/pcb.963238023719813/963237507053198/?type=1&theater

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.