A Videoton kettős vereséggel búcsúzott a labdarúgó Európa Ligától: a székesfehérvári csapat azután, hogy egy hete vendégként 3-0-ra maradt alul, a csütörtöki hazai visszavágón 1-0-ra kapott ki a lengyel Lech Poznantól a selejtező negyedik fordulójában, amelyben már a főtáblára jutás volt a tét.

Kettős vereséggel búcsúzott a Videoton az Európa-ligától

Az első félidőben a Videoton birtokolta többet a labdát, de a vendégek 16-osának előterébe érve hiányzott az ötletesség a játékából. A lengyel együttes – amelyben kezdőként ott volt a magyar válogatott Kádár Tamás – visszafogottan, "takarékon" futballozott. 

A fordulást követően nem változott a játék képe, de egy nagy védelmi hiba után hátrányba került a magyar bajnok, a párharc pedig ezzel végérvényesen eldőlt. A folytatásban egyik csapat sem "szakadt meg", így az eredmény már nem változott.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Faragjunk az eü-s költségvetésből! Adjunk nekik még 83 milliárdot stadionra, jacuzzira, szaunára, +6 edzőpályára, Bora Bora nyaralásra, szolgálati autót, ingyen mobiltelcsit és lőjük be egységesen a fiúk frizuráját, aztán manikür-pedikür. Hagy legyen elégedett a Garancsi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amaramaistanna
A mindenhonnan kieső magyar foci egyik reprezentánsa. Biztos,hogy továbbra is pumpálni kell bele a pénzt?
papa.49
UMCSCS!!!Nagyszerű pénz van dögivel, focizni nem tudnak európai szintem, de viszont kurva jól élnek itthon, aztán elmennek külföldre a 3. osztályba labdaszedőnek, arra talán elegendő a tudásuk, (felismerik a labdát)!!!))))))))))))
justhpeter
Ennél még a kormányszóvivő is jobb, pedig őrá is lenéz a bányászbéka !
Dr. Felipe
Miniszterelnök úr kedvenc csapata kettős technikai ko val (0:4) búcsúzott Európától, marad a magyar félázsiai bajnokság.
Jövőre veletek ugyanitt.

Fehérvári huszárok hejj,hejj.
papa.49
@Dr. Felipe: Kiegészíteném az utolsó mondatod, a beszúrás ,,geci,, )))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.