Leukémiát diagnosztizáltak az Újpest egykori 24 éves csatáránál, Lázár Bencénél. A sportoló először és utoljára nyilatkozott erről a Nemzeti Sport Online-nak.

Lázárnak derékproblémái miatt tavaly kellett visszavonulnia az élsporttól, azóta a Sport TV szakkommentátoraként dolgozott.

Nagyon sok üzenetet és telefonhívást kaptam, ami rengeteg erőt ad a harchoz. Jólesik, hogy mindenki mellettem áll. Ha név szerint is kiemelhetek valakiket, akkor okvetlenül megemlíteném Dzsudzsák Balázst, Elek Ákost, Szalai Ádámot, a Diósgyőrt, a Videotont, az Újpestet és a Fradit. Még a legnagyobb ellenfelek is mellettem állnak, egyértelmű, hogy meggyógyulok! Egy ideig hiányozni fogok a képernyőről, de tudom, hogy ott a helyem, és rövid időn belül ott is leszek

- ígérte Lázár.

Az újságnak arról is beszélt, nem akarta, hogy szenzáció legyen betegségéből, de ha már kitudódott, akkor jobb, ha beszél róla.

A leukémia rémisztő szó. Sohasem gondoltam volna, valaha is szoros kapcsolatba kerülök ezzel a kifejezéssel. De most mindent tudni akarok róla, mert le kell győznöm és le is győzöm. Századmásodpercre futott át az agyamon, hogy hiszen még csak huszonnégy éves vagyok, az ember ilyenkor fut, rohan, szeret, nevet, élvezi az életet, kergeti az álmait, nem pedig egy kórházi ágyon ücsörög és várja a kemoterápiát. De ez van. Most ez van. Túl leszek rajta

- mondta a sportoló, aki viszont azt is hozzátette: most az egyszer nyilatkozott, beszélt a betegségéről, arra kér minden újságírót, szurkolót, hogy ne hívja, ne keresse a gyógyulása érdekében.

Egyébként Lázár Bencének Dzsudzsák Balázs videóüzenetben kívánt mielőbbi jobbulást a teljes magyar labdarugó-válogatott nevében:

 

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Teljes szivemből szorítok neki! Szörnyű, ami vele történik! Gyógyulj meg mihamarabb, Bence!
mate03
@Desischado:! Teljes szívemből kívánom,hogy minél előbb gyógyultan térj vissza! Fő a pozitív hozzáállás!Akarni kell a gyógyulást! Én már csak tudom!
Desischado
@mate03: Most mondd meg, nem borzasztó, hopgy a jó emberekkel történik mindig valami, a gonoszok meg élnek és virulnak! Mikor a címet megláttam, majd megörültem, a végén meg majd elsírtam magam! Gondolom, sejted, mire gondoltam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.