A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán 2-1-re legyőzte a Feröer-szigetek csapatát az Európa-bajnoki selejtezősorozat csütörtöki játéknapján, így a legrosszabb esetben is csoportharmadikként pótselejtezőt játszhat.

Böde góljaival vertük a Feröer-szigeteket

A stabil védekezésre építő vendégegyüttes már a 11. percben vezetést szerzett, egy hatalmas védelmi hiba után Róaldur Jakobsen volt eredményes. A félidőben pályára lépett a magyar bajnokság góllövőlistájának éllovasa, Böde Dániel, aki a 63. percben egy gyönyörű fejessel egyenlített, majd a 71. percben egy elképesztően nagy góllal a győzelmet is megszerezte a csapatnak.

Böde góljaival vertük a Feröer-szigeteket

A magyar válogatott vasárnap a csoportban már biztosan utolsó, sereghajtó görögök otthonában zárja a selejtezősorozatot és ha több pontot szerez Pireuszban, mint a románok a Feröer-szigeteken, akkor megszerzi a biztos részvételt jelentő második helyet.

Böde góljaival vertük a Feröer-szigeteket

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@Dr. Felipe: Nem hallottad a "Stadionok határok nélkül" sztori újabb epizódját? Már Romániában is korszerűsít Orbán futballpályákat. Úgyhogy megy a pénzszórás határok nélkül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Azért össze ne szarjuk már magunkat ettől a "világraszóló" eredménytől.
Mert ha a bíró spori megadja azt a jogos 11-est az amatőr ellenfeleinknek, akkor nem lett volna azonnali ellentámadás és ők nyernek (valószínüleg) 2:1-re.
És ugye arról nem állunk le vitatkozni, hogy az bizony masszív buktatás volt.
Erről ennyit, a többi a falrengető, hatalmas, stb., stb. győzelem a villanyszerelők, kecskepásztorok, kőművesek világverő csapata elleni győzelemmel kapcsolatos eufória terméke.
perfekt
Emberek-a győzelmet sosem kell megmagyarázni.Fél éve még azt gondoltam-válogatottunk 11 Bantu pincért sem tudna legyőzni.Tévedtem megkövetlek titeket csodálatos aranylábú gyerekek.Csak ne emlegetnétek annyiszor-azt a "ha" szócskát oly sokszor a továbbjutással kapcsolatban.Én csak megemlítem-ha focizni tudnátok! az lenne az igazi.Valamelyik kommenter Balázskát kereste---az a helyzet,hogy új csapatának igazgatója is magához rendelte langyos játékáért--és előző orosz csapatának edzője 3 napig vodkázott örömében-hogy elment onnét.
Fradigege
@mate03: Akkor storck jól tenné, ha igyekezne. Nagyon veszélyes, én csak a testi épségét akarom megóvni.
enslaved
@lópicigáspár: Sokszor nehezebb megnyerni egy olyan meccset, ahol tudvalevően gyengébb az ellenfél.
lópicigáspár
@enslaved: Nem szeretem a focit, hihetetlen két ballábam van. Mindig hátvédnek állítottak be és kiadták, hogy a labda nem mehet túl a 16-os vonalán. Ezt általában több kevesebb sikerrel megoldottam, aztán ki is állítottak, mert a labdát igen ritkán sikerült eltalálnom. :-) Viszont NBI-ben kézilabdáztam anno a Szeged Volán színeiben zömében sikerrel. Soha nem néztük ki az ellenfél, erősebb, vagy gyengébb. Nyerni akartunk bármi áron!! És ehhez két dolog kellett: akarat és tudás! Ja és ez persze egyszerre! Most annyi a különbség, hogy ezt a két dolgot lecserélték egy dologra, mégpedig a motivációra, ami kimerül a milliós fizetésekben. Csak az a gond, hogy ezt az úgymond motivációt, akkor is megkapják, ha kritikán alul teljesítenek. Itt kellene először nagy rendet csinálni és a brutális pénzeket értelmes dolgokra fordítani, amíg nincs eredmény. Ezt a teljesítményt sajnos nem tudom eredménynek értékelni!
prime777
@lópicigáspár: Egyet értek veled.Az a leghihetetlenebb,hogy az a falábú és labdát lekezelni nem képes Szalai Ádám 800.000 eurot keres évente.
Nem forintot,amit megérdemelne!
Audi RS 5 és még sorolhatnám milyen jól megy neki.
De oly mindegy,hogy akarat meg szív meg ilyen badarságok.A tudás,a képesség nincsen meg ezekben.
Van pár jó játékosunk de ez kevés.Gera ,Dzsudzsák meg én Bödét is odasorolom és nem a 2 gólja miatt.
De ők nincsenek úgy kiszolgálva.Inkább ők szolgálnak,adnak jó passzt pár falábúnak akik persze képtelenek gólt szerezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.