A magyar labdarúgó-válogatott 4-3-ra kikapott Görögországban a vasárnapi, utolsó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésén, így Észak-Írország és Románia mögött a harmadik helyen maradt a csoportban.

Kétszer is vezettünk, de kikaptunk Görögországban

A tavaly világbajnoki nyolcaddöntős, viszont mostanáig nyeretlenül sereghajtó görögök első támadásukból vezetést szereztek Kosztasz Sztafilidisz révén az 5. percben, de Lovrencsics Gergő 26. és Németh Krisztián 54. percben szerzett góljával fordítottak a magyarok. Panajotisz Tahcidisz három perccel később egyenlített, majd Németh második találatára Kosztasz Mitroglu válaszolt. A végeredményt Panajotisz Kone állította be a 86. percben. Bernd Storck szövetségi kapitány negyedik meccsén először kapott ki a magyar kispadon, a nemzeti csapat pedig nyeretlen maradt Görögországban.

A magyar válogatott ugyanúgy harmadik helyen zárta a kvalifikációs sorozatot, mint az előző Eb- és vb-selejtezőt, csakhogy ezúttal ez nem kiesést jelent. Még reális esély van arra, hogy – a hétfői és keddi eredmények függvényében – legjobb harmadikként az együttes egyenesen kijusson a 2016-os, franciaországi kontinensviadalra. Rosszabb esetben pedig novemberben pótselejtezőt játszhat, melynek sorsolása jövő vasárnap lesz.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
FOCI NINCS MAGYARORSZÁGON, csak kétballábas balfaszok csinálnak úgy mintha tudnának focizni))))))))) Nem baj hazugovics építtess még egyre több stadiont, foci akkor se lesz itt egyhamar))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Jussunk ki! Jussunk csak ki!! Ismerjék meg nemzeti falábúink a pofozógép dicsősèges szerepét!
perfekt
Kissé gixeresek a nyilatkozatok,sok benne a "ha" szócska.Össze olvasva máris harsogó a kacagás! Ha-ha-ha-ha-ha! Mások "oldalvizén" sunnyogni?-kanyargom-ott voltak a mérkők---ott kellet volna emelt főkkel lejönniük a pályáról.Mondjuk kijutnak(nagy összegben lefogadom,hogy nem)akkor @silber13: 11:08-as kommentje lép érvénybe!Ez faktum.
ProPeller Mariann
Nem hiszem el, még mindig a matematikai esélyt számolgatják. Bakker, ezeknek valami matekversenyre kellett volna menniük, nem EB-re. Ma lesz a sport1-en az Ukrán-Spanyol.
Mihalik Ede pályabérlő
@ProPeller Mariann: Ne is mondd, az ideg szétvet. A mindigtévé épp leveszi a csatornák közül, viszi a spanyol bajnokságot..
vonotok
Szégyellje magát a labdarúgás vezérkara és azok akik tegnap a címeres mezre ezt a szégyent hozták. Nem akarok senkit megbántani , na de még mindig " Vanczák Vilmos " te jó ég !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.