Hiába ajánlott neki 12 milliós szerződést a Magyar Úszó Szövetség, Hosszú Katinka szerdán ezt összetépte sajtótájékoztatóján. Mint elmondta, nem pénzt akar, hanem a felkészülés kedvezőbb feltételeit, így azt jobb, ha az úszókra fordítják.

Hosszúnak azért sem kellett a szerződés, mert azt a 2017-es úszó vb promóciójához kötötték volna, így szerinte nem a teljesítményét akarták értékelni vele.

Hosszú Katinka összetépte a 12 milliós szerződését

Az viszont – a pletykákkal ellentétben – fel sem merült az úszónőben, hogy ne magyar, hanem amerikai színekben induljon a riói olimpián. 

Hosszú azt is elmondta: a jelenlegi helyzetben nem tud együttműködni Kiss László szövetségi kapitánnyal, olimpiai felkészülését csakis férjével és személyi edzőjével, Shane Tusuppal tudja elképzelni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hánynom kell a többi portálon bégető CÖF-kák mocskolódó hozzászólásaitól. MInden irigykedőnek figyelmébe ajánlom, hogy vesse össze a foci nevű izére költött milliárdokat! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
Nakérem...elindult a lejárató-kampány...találtak olyan megmodó embert, aki szerint Hosszúnak illene a saját vagyonából felkészülni...
...Katinka még csak nem is sejti, hogy mi lesz, ha ezek beindulnak, és elkezdik ekézni...
kár volt elmondania,-(hónapokkal ezelőtt),- mit tervez az olimpia után..nos nem itthon képzelte a doktoriját, a gyerekszülést, és a vállalkozását...
...tehát nem véletlen ez a 2017-es reklámszerződés időpontja-időtartama...széttépte, tehát innentől kezdve feketeseggű lett...

Hajrá Hosszú!
coni
Beindult a legmocskosabb gépezet az ellen az ember ellen aki az itthoni körülmények ellenére!!! világhírt szerzett az országának. Most látszik, hogy zseniális magyarjaink miért csak külföldön tudnak érvényesülni.
mariaberta
Olvasom az újságot, és nem tudom, Hosszú Katinka továbbra is az úszással foglalkozik, vagy politikusnak áll?
coni
@mariaberta: nyilván szívesebben úszna...
Csizmás Kond
Ez már üzlet nem sport. Katica elért egy olyan sínre ahol már ő oszthatja a lapokat. Ő mondta, hogy ötvöznie kellett az üzleti tudását a sport teljesítményével hogy ki tudja harcolni magának azt amit elért.
Szerintem van esze és ha most nem tud egy valami olyan posztot kiharcolni magának amit szeretne még sokáig kéne csapkodja a vizet.
nemjoezigy
Sok idő eltelt már e háborúskodásban, de úgy gondolom, hogy nem csak mi 'semleges' állampolgárok, de az érintettek sem tudnak mindent.
Már olyan szintre jutott az ellenségeskedés, gyűlölködés, hogy az már árt Katinkának, a szövetségnek és az országnak is!
Én mindkét fél nyilatkozatainak egy-két részével egyetértek, ez azt is jelenti, hogy van amivel nem.
Tehát le kellene ülniük egy moderátorral, vagy megbízni valakiket, hogy képviseljék az álláspontjaikat, és elmondják, hogy mit tudnak a másik fél véleményéről.
Így kiderülne, hogy hol beszélnek el egymás mellett, mit értettek félre, mit akarnak.
(pl NOB előírás, hogy csak ország nevezhet, hogy közös edzőtáborozás kell. Ugyanakkor a felkészítés Mo.-on sem rossz, mert itt nevelődött Katinka és több világ első is,...)
Az, hogy Katinka, most többet akar, ez természetes, mert látott, próbált olyan lehetőségeket (sikerrel), ami itthon nincs, tehát szeretné, hogy legyen.
A pénz elosztást sem tudom megítélni, de a fideSS gyakorlatát ismerve: a foci sok pénzt kap, a többi sport kevesebbet, pedig sikeresebb, és azt sem tudom, hogy a vízfej mennyi pénzt kap és a melósok=úszók mennyit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.