Négy számban nyert Hosszú Katinka a nizzai nemzetközi úszóverseny első napján, s aranyérmet érdemelt ki Verrasztó Dávid is.

A világ- és Európa-bajnoknő a Golden Tour elnevezésű, pénzdíjas franciaországi sorozat nyitóállomásán előbb 800 méter gyorson bizonyult a legjobbnak (8:39.39 p), s ugyancsak a legkiválóbb időt produkálta 1500 méter gyorson (16:55.85). A folytatásban egyik fő számában, 400 méter vegyesen győzött (4:39.86) honfitársnője, Verrasztó Evelyn előtt (4:47.89), majd 50 méter háton csapott elsőként a célba (28.52 mp). Emellett döntős volt 50 méter mellen is, ahol hetedik lett (34.26).

Verrasztó Dávid 400 méteres vegyesúszásban diadalmaskodott (4:18.18), míg húga, Evelyn hetedik lett az 50 méteres pillangó fináléjában (27.61).

A nizzai viadal negyedik magyar szereplője, Lakatos Dávid is remekül mutatkozott be: az TFC 16 éves úszója 1500 méter gyorson szerzett bronzérmet (15:39.97).

A háromnapos nizzai verseny után február első hétvégéjén Amiens-ben folytatódik a Golden Tour, amelynek záróállomása Marseille-ben lesz március 4. és 6. között.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
A baj az, hogy engem már nem érdekel Hosszú Katinka,mert az egész életmű belemerült a politikába.
mariaberta
@Horizont: Jó, legyen. elismerem, hatalmas munka áll az eredmények mögött. De az a körítés, aminek szemtanúja voltam, - jó néhányszor láttam a széttépett szerződést- már sehogy sem tetszett. Sajnálom.
Egerszegi Krisztina is ki esett a kedvelt sportolóim közül, amikor felcsücsült Orbán mögé, de tisztelet illeti olimpiai aranyai után. Ugyan így vagyok Kokóval is, aki egyszer kijelentette nem foglakozik a politikával. Ez egészen így is volt, de miután megkapta azt a "néhány" millió vissza nem térítendőt, mindjárt ott ült a pulpítuson. Hát én már csak ilyen megálltalkodott vagyok. Utálom az ingatagokat. bár ismerem a mondást, "a pénz nem boldogít, de jó ha van". Na a vanról gondoskodik pártunk és kormányunk, mert mint tudjuk Magyarország jól, sőt nagyon jól teljesít, és éljen a rezsi csökkentés.
Bár más téma, de itt is elmegy, mióta gáz ügyben rezsit csökkentettek, csökkent a gáz fűtő értéke is. Ezt elsősorban azok tudják, akik gáztűzhelyen főznek. A rezsi csökken, a főzési idő -érdekes módon- növekedésnek indult.Kicsit elkalandoztam, de egye fene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.