Mészáros Lőrinc lett az eszéki NK Osijek labdarúgócsapatának többségi tulajdonosa.

A pénteki ünnepélyes bejelentésre a városba érkezett a Horvát Labdarúgó Szövetség elnöke, a klub korábbi játékosa, a világbajnoki bronzérmes Davor Suker, valamint volt válogatott csapattársa, a Puskás Akadémia vezetőedzője, Robert Jarni is.

A FourFourTwo magazin Facebook-oldalának helyszíni beszámolója szerint a többségi tulajdonjog átruházásáról szóló megállapodást Ivica Vrkic polgármesterrel írta alá Mészáros Lőrinc.

Vett magának egy focicsapatot Mészáros Lőrinc

Mészáros Lőrinc horvátul köszöntötte a mintegy kétszáz vendéget, majd elmondta, hogy Felcsúton maga is klubelnök és polgármester. A magyar üzletember erősítést, bennmaradást és az utánpótlásképzés fejlesztését ígérte a jelenleg a bajnokság utolsó előtti helyén álló, nagy múltú csapat szurkolóinak. Középtávú célként a stadionfelújítást, a nemzetközi kupaszereplést és a saját nevelésű játékosokból álló csapatot jelölte meg Mészáros Lőrinc. Ahogy fogalmazott: "ehhez az anyagi hátteret biztosítjuk, a szakmai hátteret helyben kell megteremteni".

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csetere
@bakegya: Ha jól emlékszem 1991-ben. Jöttek át a horvátok és szerbek a barcsi strandra és ott szidták a vezetőket, hogy miattuk van. Azt viszont nem tudták, hogy én értem, mit mondanak.
egyvandor
Vajon ő vette? Gorbánnak semmi köze hozzá?
Nekünk sem? A pénz forrása erkölcsileg és jogilag teljesen tiszta? Az előzményket ismerve biztosan nem. Én inkább úgy gondolom, áttételesen a köz pénzén vett Gorbánnak egy csapatot. Mert ugye az Isten kegyelméből nagyon tehetséges szuper vállalkozó a ner előtt csak veszteséget tudott termelni.
Gorbánék nem először élnek a magyar hatóságok látóköréből kihelyezett pénzek, vagy pénzforrások minél kisebb veszteségekkel magán zsebbe irányításával.
egyvandor
@Rumcájsz: A kikerült pénzeket a magyar hatóságok csak fújhatják. Azok már biztos kezekbe kerültek.
egyvandor
@justhpeter: Gorbán mögött mindig állt egy erős védelem. Még a szocik alatt sem sikerült egy másokat bármikor érő általános adóellenőrzésnek alávetni. Akkor pont most a nertársak irányítása alatt tartanának nála adóellenőrzést? Még olyan előre eldöntött negatív eredményűt sem fognak amit egy hétvége alatt szoktak lezavarni.
bakegya
@csetere: ez így van-csakkk a mi népünknek,naggyon,de van úgy hogy richtig rövid az emlékezete-nem a haragtartást helyezném előtérbe,mert az rossz tanácsadó-hanem arra gondolok ami akkor BP-i viszonylatban el lett követve a hatalom megszerzéséért ugyanazt a technológiát csinálja most az orbán (szaladgáltatja a pribékjeit állampénzen a TERÜLETEK VISSZANYERÉSÉNEK REMÉNYÉBEN-monarchikus törekvéseit 50 milliárdokkal fejeli meg,ma már pozicionáltságát felhasználva . Magyarkodó jétszmákat kreál az álompolgársági mézesmadzagolásaival.Ezen röhögnek a románok folyamatosan és most már a szerbek,szlovénok,de még a szorosan vett horvátok is-mert az emberei mindenütt lelepleződtek már a lopott pénzük elköltésének okán-az adriai villáikat kik vásárolgatnák másképpen a hullatemető tengerpartokon(ami tragikus de sajnos igaz)
csetere
Többet szór el O.V. a kinti magyarokra, mint az itteni adófizetőkre. Mi adózunk, ők osztogatnak. Felháborító.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.