Mészáros Lőrinc lett az eszéki NK Osijek labdarúgócsapatának többségi tulajdonosa.

A pénteki ünnepélyes bejelentésre a városba érkezett a Horvát Labdarúgó Szövetség elnöke, a klub korábbi játékosa, a világbajnoki bronzérmes Davor Suker, valamint volt válogatott csapattársa, a Puskás Akadémia vezetőedzője, Robert Jarni is.

A FourFourTwo magazin Facebook-oldalának helyszíni beszámolója szerint a többségi tulajdonjog átruházásáról szóló megállapodást Ivica Vrkic polgármesterrel írta alá Mészáros Lőrinc.

Vett magának egy focicsapatot Mészáros Lőrinc

Mészáros Lőrinc horvátul köszöntötte a mintegy kétszáz vendéget, majd elmondta, hogy Felcsúton maga is klubelnök és polgármester. A magyar üzletember erősítést, bennmaradást és az utánpótlásképzés fejlesztését ígérte a jelenleg a bajnokság utolsó előtti helyén álló, nagy múltú csapat szurkolóinak. Középtávú célként a stadionfelújítást, a nemzetközi kupaszereplést és a saját nevelésű játékosokból álló csapatot jelölte meg Mészáros Lőrinc. Ahogy fogalmazott: "ehhez az anyagi hátteret biztosítjuk, a szakmai hátteret helyben kell megteremteni".

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Felipe
"Középtávú célként a stadionfelújítást, a nemzetközi kupaszereplést és a saját nevelésű játékosokból álló csapatot jelölte meg Mészáros Lőrinc. Ahogy fogalmazott: "ehhez az anyagi hátteret biztosítjuk, a szakmai hátteret helyben kell megteremteni".

Nekem most egy klasszikus jutott eszembe. "Könyörgöm,akasszuk fel"
RonaGyuri
jelzésértékű, hogy ehhez külföldre kell mennie! =))
Dr. Felipe
Én ezt inkább egyszerű vagyonkimentésnek érzem.
bakegya
A lopott pénzt el kell tüntetni-és ehhez tapsolnak a hülye magyar választói ORBÁN VIKOR MINISZTERELNÖK ÚRNAK!!!
agnes200
Felettébb érdekes, hogy mészáros lőrincnek ugyanaz a hobbija, mint barátjának, orbán viktornak. Persze, nem is munkával kereste azt a pénzt, amiből a csapatot vette.
karma1
@agnes200: ... egyikuk se... Tedd hozza...:o))))
karma1
Bologatos kutyaja mar volt az autojaban, gombolyaggal jatszo cicaja a falon, olajban, ma' csak ez hianyzott neki...

Oszt miert is sajnaljuk tole, ... Csak a gond lesz vele, az a sok falabu, ... Beszelgetni se tud majd veluk,... hogy lelkesitse oket a meccs elott az oltozoben,... Meg ott a szotyi se olyan,...

En ugy sajnalom ezt a szegeny oligarchat... De az nagyon nagy szerencse, hogy a penze megvolt ra, ... Sporolos egy ember, jo szakember is, mint tudjuk, es a szerencse sem keruli el...

Hogy nem szakad ra az eg, a kisvasutjaval egyutt!
karma1
Azert erdekes, hogy vagy 3 hete meg tuntettek meszaros ellen Eszeken... Mennyit kaphattak vajon azert, hogy meszaros legyen a szemukben a lofarku herceg, feher lovon?
Rumcájsz
Azt várom ezek után, hogy a hazai költségvetés terhére legyenek felújítások, bővítések!

Szeretjük a határon túli barátainkat, PÉNZEL, EGYETEMMEL, SZAVAZATI JOGGAL, STB, támogatjuk Őket, amikor Ők egy másik ország állampolgárai és az adójukat ott fizetik!
bakegya
@Rumcájsz: mikor is lőtték halomra egymást a déli rokonyok???-akkor hol volt ez a két felcsutkai maradona-ja, hogy akkor még dübörgött a lókupeckedés és még vicctorkánk is a kő-és sóderbányákért,a tokaji.és balatonfelvidéki szőlőkért taposott,aztán kellettek a még addig zalai védettséget élvező tőzeg kitermelések is. A torgyánpapi árnyékábanezt már nem volt nehéz titokban rtartani,pontosan úgy mint a székelő házügyletet sem,meg aztán dől a lé azóta is-az EU ELLENI TÁMADÁSOK JUTALMAZZÁK A FELCSUTKAI MÉSZÁROS AKADÉMIKUSSS HUNGARY KUMMOLÁSAIT TIBORC HERCEG ÉS HERCEGNÉ SAJÁTLÁBON ÁLLÁSAIT ÉS A MŰFÜVES KÖZÖS DILIT MINDENEKelőtt.
volvós
Ezen a képen felismerhetö egy hizott mangalica...
Na most vagy a vágóhíd viszi el, vagy egy infarktus...
De hogy viszi, az tuti !!!
magyarbakancs
Amikkor a Fidesz hatalom dicstelenül véget ér lesz hová menekülnötök.
Szerbiába ott honra leltek.
Ott is lehet a hóbortnak áldozni a focinak.
justhpeter
Így működik minden, ahol nincs adóhivatal, csak egy Tállai.
öcsi55
@Mirabilis: Az kb úgy 100% ,hogy nem a Mészáros találta ki ,hogy egy legatyásodott fici klubba tömje a lóvét ! Ott állt mögöte a foci buzi fönöke!
Lepényleső
Majd,ha jő Zrínyi,s a hidat ismét felégeti,vajon hová fog inalni,ki most fontos,bizalmi?
nemjoezigy
Erre is telik a MAGYAR közösségek pénzéből!
Mert azért azzal mindenki tisztában lehet, hogy ez a pénz a tulajdonában levő cégek dolgozóinak a ki nem fizetett bérétől, az eu-s lenyúlt pénzeken keresztül a rájuk szabott pályázatokon 'megnyert' pénzekből van.
Tehát ez a magyar nép megkárosítása!
wagabund
Mészáros Lőrinc horvátul köszöntötte a mintegy kétszáz vendéget,...

legalább a tiszteletet megadta, és ez sokat számít.. mert ez már nem divat.
csetere
@pbalage: Inkább egy ráncfeltöltést vagy botoxkezelést vett volna, mert ezek már nem táskák, hanem hajókofferek a szeme alatt. A sok -sok munka "hálája".
csetere
@bakegya: Ha jól emlékszem 1991-ben. Jöttek át a horvátok és szerbek a barcsi strandra és ott szidták a vezetőket, hogy miattuk van. Azt viszont nem tudták, hogy én értem, mit mondanak.
egyvandor
Vajon ő vette? Gorbánnak semmi köze hozzá?
Nekünk sem? A pénz forrása erkölcsileg és jogilag teljesen tiszta? Az előzményket ismerve biztosan nem. Én inkább úgy gondolom, áttételesen a köz pénzén vett Gorbánnak egy csapatot. Mert ugye az Isten kegyelméből nagyon tehetséges szuper vállalkozó a ner előtt csak veszteséget tudott termelni.
Gorbánék nem először élnek a magyar hatóságok látóköréből kihelyezett pénzek, vagy pénzforrások minél kisebb veszteségekkel magán zsebbe irányításával.
egyvandor
@Rumcájsz: A kikerült pénzeket a magyar hatóságok csak fújhatják. Azok már biztos kezekbe kerültek.
egyvandor
@justhpeter: Gorbán mögött mindig állt egy erős védelem. Még a szocik alatt sem sikerült egy másokat bármikor érő általános adóellenőrzésnek alávetni. Akkor pont most a nertársak irányítása alatt tartanának nála adóellenőrzést? Még olyan előre eldöntött negatív eredményűt sem fognak amit egy hétvége alatt szoktak lezavarni.
bakegya
@csetere: ez így van-csakkk a mi népünknek,naggyon,de van úgy hogy richtig rövid az emlékezete-nem a haragtartást helyezném előtérbe,mert az rossz tanácsadó-hanem arra gondolok ami akkor BP-i viszonylatban el lett követve a hatalom megszerzéséért ugyanazt a technológiát csinálja most az orbán (szaladgáltatja a pribékjeit állampénzen a TERÜLETEK VISSZANYERÉSÉNEK REMÉNYÉBEN-monarchikus törekvéseit 50 milliárdokkal fejeli meg,ma már pozicionáltságát felhasználva . Magyarkodó jétszmákat kreál az álompolgársági mézesmadzagolásaival.Ezen röhögnek a románok folyamatosan és most már a szerbek,szlovénok,de még a szorosan vett horvátok is-mert az emberei mindenütt lelepleződtek már a lopott pénzük elköltésének okán-az adriai villáikat kik vásárolgatnák másképpen a hullatemető tengerpartokon(ami tragikus de sajnos igaz)
csetere
Többet szór el O.V. a kinti magyarokra, mint az itteni adófizetőkre. Mi adózunk, ők osztogatnak. Felháborító.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.