Kétezer fő befogadására alkalmas, 800 ülőhellyel rendelkező futballstadion épül fel az év végéig 440 millió forintos állami támogatással Kozármislenyben – hangzott el a baranyai városban szerdán tartott sajtótájékoztatón.

Boros Anita, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) helyettes államtitkára kiemelte, hogy hiánypótló fejlesztés kezdődhet meg, amelynek eredményeként a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) besorolása szerinti E kategóriás stadion épül. A kozármislenyi önkormányzat meglévő sportlétesítményének fejlesztése során a centerpálya rekonstrukciója mellett új lelátó és kiszolgáló épület kivitelezése kezdődik március 7-én.

Bréking: 440 millióért új stadiont építenek Kozármislenynek

Hoppál Péter, a térség fideszes országgyűlési képviselője a város sportéletének utánpótlásnevelését és szakmai innovációját országos szinten is kiemelkedőnek nevezte. A képviselő hangsúlyozta, a stadionfejlesztést célzó összeggel együtt két év alatt több mint egymilliárd forintos soron kívüli támogatásban részesítette a kormány a kozármislenyi önkormányzatot. 

Bánki Erik, az MLSZ elnökségi tagja, fideszes országgyűlési képviselő a sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, a példaértékű összefogás eredményének köszönhetően induló beruházás a város életét hosszú távon fogja meghatározni. A sportnak nemcsak az egészséges életmód szempontjából van jelentősége, hanem egyúttal társadalmi kohéziót is jelent, hangsúlyozta.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Legalább egyszer, csak úgy játékból nem lehetne előtte megkérdezni a falut, hogy szevasztok kisköcsögök, adófizetők, alattvalók, mit szeretnétek,
a) stadiont sokszázmillióért a polgámrester úrnak és a fidesz apparátnak vagy
b) inkább 3-4 kispályás akármilyen pályát a falu négy sarkába, azt' hadd játszanak a kölykök?

Ja, hogy akkor nem lehetne pénzt lopni a "beruházás" ürügyén, értem. Futballnemzet, az.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
krumpli
Régi 'falu', de most már az újgazdagok lakják, akiknek 'büdös' Pécs.
Gondolom jó összeköttetésekkel.
Jankó123
Orbán Gáspár első, az MB II-ben eltöltött 4 percének emlékére építteti a fater!

"2010-10-25 21:30:00
Az október 23-i Kozármisleny-Videoton Puskás Akadémia 2-2-re végződött NB II-es bajnoki mérkőzés összefoglalóját és Orbán Gáspár NB II-es bemutatkozását is megnézhetik a honlapunkon."

www.puskasakademia.hu/hirek/2010/10/25/nb_ii_es_osszefoglalo
eszegfu
@Jankó123: Igen Tisztelt Kolléga! Én Neked adom a mai nap Oscar diját ezért a hirért!!!
Gratulálok!!!
Desischado
Ahogy a vén banya is ordibálta Plabage linkjén, "javul az életünk"! Mi bajotok, hát nem király, hogy lesz egy újabb szép stadion? Az egészségügy meg az oktatás és a többi? Hát... az annyira nem fontos. A fő a stadionok, meg az orbán paraziták jóléte! Ez a lényeg, szóval lehet kérem oszolni, nincs itt semmi látnivaló! Semminek sem tudtok örülni?
Jankó123
@eszegfu: ma, 12:32
Mélyen Tisztelt Kollegina!
Nem hinném, hogy ezért a hozzászólásért Oscar díj járna de, az elismerésed, az bizony jól esett.
Köszönöm szépen!
:-)))
eszegfu
@Jankó123: Már bocsánatot kérek! Ezt a dijat, a "mai nap Oscar diját" én alapitottam, és én döntöm el aznap ki kapja!? Igy gondolj rá Te is... jó?! Na persze ezzel nem jár semmi...:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.