A 444.hu egy teljes magyar NB1-es forduló minden meccsének nézőjét egyesével megszámolta, majd összevetette a klubot által közölt nézőszámokkal.

A magyar bajnokság 22. fordulóját választották, amelynek hat mérkőzését február 26-án játszották. Paks-Vasas, Felcsút-Videoton, MTK-Békéscsaba, Kispest-Ferencváros, Újpest-Debrecen és Haladás-DVTK összecsapásokra került sor.

A 444 újságírói elmentek mindegyik meccsre és nagy felbontású fotókat készítettek a lelátóról, majd egyesével megszámolták a nézőket.

Hatalmasat hazudnak a focimeccsek nézőszámairól – itt a leleplezés

Így kiderült, hogy a Kispest-FTC meccsen a bekamuzott 4460 helyett mindössze 1912 néző volt, vagy a Paksi FC-Vasas FC-n az állítólagos 1136 néző helyett csak 624-en.

A teljes cikkért és a bizonyító erejű képekért kattintson ide.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Ha nem tetszenek az eddig épített üres stadionok, építeni kell még százat! (by Orbán a hibbant)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Jozefina: A klubrádióba betelefonált egy fiatal pap. Elcsukló hangon, majdnem sírva mondta, hogy higgye el mindenki, hogy a magukat a kereszténység képviselőinek tartó emberek nem képviselik a keresztény vallást. Ne az ő kijelentésük, viselkedésük alapján ítéljék meg az emberek a keresztényeket. Talán igaza van és az igazi hívőket felháborítja, hogy egyesek magukat keresztény politikusoknak hazudják.
Magam részéről azt gondolom, hogy egyesek számára a kereszténység azt jelenti, hogy reggel felkel, megcsókolja a keresztet, majd megnézi a bankszámláját, hogy a hűbéresek utalták-e a mutyiból járó százalékot. Be megy a parlamentbe, végig hazudja a napot, antiszemitákat próbál kimosni bűneikből majd elmegy a délutáni misére, ahol kipipálja, hogy mekkora keresztény. Másnap pedig kezdődik minden elölről. Azért lopnak nyugodtan, mert este úgyis megbánják bűneiket, oszt jónapot.
Borsodi
Számolni tudnak az biztos de a választáskor figyeli kell mert könnyen fel szorozzák a valós eredményt.Köszönjük minden embernek akik rászavaztak ,megérte? Ha kézlevágással büntetnék azokat akik milliárdokat loptak, a parlamentbe lábbal fogna sok ember kezet.De biztos volna fideszes akinek már se keze se lába .nem lenne.
Fradigege
Mesezizisztánban a hazudozás egy furcsa erekcióban nyílvánul meg. Az önbecsapás egy rendkívüli példányát láthatjuk ismét. Szerintem erre recskázik a felcsúti, amikor Brüsszelben zsebre dugott kézzel ténfereg.
Lepényleső
Ugyan azzal számoltatják a nézőket,akinek a kijött a kétharmad.
kukac50
Felesleges a sok stadion,felesleges a nézőszámok hazudása, hiszen Magyar jó focista nincsen.
Előbb jó Magyar focisták kellenek ha bizonyítottak, majd utána kaphatnak új stadiont.
A külföldi fizetett focistákra nem kíváncsi a Nép.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.