Székely Éva, Helsinki olimpiai bajnoka, több magyar bajnoki cím birtokosa is tisztában van az elmúlt napok eseményeivel. A 89 esztendős egykori sportoló a fullank.com megkeresésére elmondta, mindenről értesült, ami az úszósportban történt.

Kiss Lacit ötéves kora óta ismerem, nagy vagabund volt. Habzsolta az életet.

 – mondta a Nemzet Sportolója, arról viszont nem szeretett volna beszélni, valóban ő és a férje, Gyarmati Dezső hozta-e ki anno a börtönből a trénert.

Kiss Laci nagyot vétett, de megkapta érte a büntetését. Elfogult vagyok vele, mert edzőként sok olimpiai siker kovácsa volt

 – bagatellizálta Kiss László bűnét az úszónő.

Székely Éva is mentegeti az erőszakoló Kiss Lászlót

94 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Ezt nem gondoltam volna Székely Éváról. Hogy szerinte egy (vagy "nagy vagabund" létére talán több???) gyalázatos tettet, amelyben egy nőt ájultra erőszakolnak - lenyomhatja a sok olimpiai siker.
Székely Éva magas kora ellenére jó szellemi képességekkel bír (hiszen a korral nem kell hogy járjon butulás, vagy visszamaradottság) - ezért én nagyot csalódtam benne emberileg.

Azt megértem, hogy jogilag létezik elévülés. Azonban azt már nem, hogy akkor is és most is inkább a tagadás és a bagatellizálás a reakció - erre egyszerűen nem találok mentséget sem az elkövető, sem az őt védő környezete részére. Morálisan nullának tartom az ilyent.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Nem mentegeti, hanem (véletlenül) elárulta.
"Kiss Laci nagyot vétett, de megkapta érte a büntetését. "

Ezek után elég nehéz lenne koncepciós pernek nevezni (3évet kapott) bármilyen szempontból.
Persze a lényeg nem az, hogy mit csinált Kiss, hanem, hogy mit nem csinált a magyar társadalom 55 éven keresztül.
rapier
Az igazságnak egyetlen szó kell, a hazugságnak ezer!
Kutyuska
@Draba: Kb. ilyesmit kérdeznék tőle én is. Ha egyedül erőszakol is meg egy férfi egy nőt, elítélendő és megbocsájthatatlan, de ha abba belegondolunk, hogy milyen férfi az, aki látva, hogy már közvetlenül előtte ketten "benne" voltak a nőben képes rámászni és megerőszakolni.
Az ilyen az én szememben nem férfi, hanem állat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.