Kovács Anikó, az MTI fotóriportere az  úszó-Európa-bajnokságon szerette volna lefényképezni Hosszú Katinkát az aranyérmeivel csütörtökön, de a bajnoknő nem állt kötélnek.

A Magyar Nemzet szúrta ki a fotós csalódott Facebook-posztját:

Vártam és reméltem, hogy nem is olyan, mint ahogy sokan mesélik, hogy megváltozott. Aztán kijött. És mikor látta, hogy csak én vagyok, azt mondta, hogy akkor nem mutatja fel az érmeit. Megkérdeztem: nekem nem? És erre gúnyosan nevetve azt felelte: hát, nem. Állt mellette »valaki« ugyan egy piros Iron Lady-s sapkában. Isten veled, Katka, örültem, hogy ismerhettelek... és welcome (?) Iron Lady...

 A bejegyzést többek között két kiváló úszónk, Kapás Boglárka és Risztov Éva, valamint a MOB sajtófőnöke, Siklós Erik is lájkolta.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Katalina62: A mai vilagban senki sem szereti, ha a kepevel vagy egyeb szemelyi adataval visszaelnek. Gondold vegig: Te sem orulnel annak, ha hozod egymas utan az aranyakat az orszagnak, es akkor odajon valaki, plane felig szabaduszo, es akar Rolad kepeket kesziteni. Es mi volna, ha a keped ala mondjuk az a felirat kerulne, hogy "Hosszu Katinka megbanta, hogy Kiss Laszloval nem allt le beszelgetni".
Mert peldaul ezt is megtehetne ez a holgy (a fotoriporter) .
Te orulnel egy hasonlo esetnek?
Katalina62
@karma1: Akkor sem kéne így ekézzni a fotóriportert! Lehet, hogy nem kellett volna ezt a történetet leírnia ,de attól még nem biztos, hogy hazudik. Ha minden így igaz,
ez fájhat neki!
karma1
@Katalina62: Nem vitatom: nem eshetett neki tul jol, egyebkent lehet, hogy semmifele rossz szandeka nem volt.

Itt vegig csak azt probalom meg kihangsulyozni, hogy Katinkat NEM az erdemeinek megfeleloen kezelik, es ha O (Katinka) meg a ferje bepipulnak emiatt a banasmod miatt, a Magyar Uszoszovetsegnek egy rohadt szava nem lehet az ellen, mert tettek rola, hogy Katinka bepipuljon, es legkozelebb amerikai szinekben induljon.

Azt probalom elmondani, hogy aki ekkora hirnevet szerez az orszagnak, azzal ezt NEM lehet megtenni!
Ez kb. olyan, mint hogyha Magyarorszagra menne az angol kiralyno, es mondjuk ot az albertirsai alpolgarmester fogadna, a polgarmesteri hivatal ebedlojeben. Ebbol latszana, hogy mindenki rosszul kezelte a helyzetet, es igy mindenki rosszul is erezne magat. Elkepzelheted , hogy otthon ezutan mit tenne a kiralyno, ha a magyarokrol lenne szo.

Amikor orbant nem akarta fogadni 3 alkalommal sem Obama elnok, akkor az egy komoly uzenet volt a politika nyelven orbannak. szijjaspetyat se fogadta a vele egyenrangu kulugyminiszter Amerikaban, csak valami hazelnok-helyettes, ami megint egy komoly uzenet: nem veszik sem szijjas szemelyet, sem a kormanya politikajat komolyan.
Ugyanez vonatkozik Katinka esetere is: ugy nez ki, hogy a hazajanak nem er meg egy rangos sportujsagirot, akinek szivesen nyilatkozna a felkeszuleserol, az olimpiai terveirol, arrol, hogy mennyire orul az ermeknek. ES egy fotoriporternek is lehetett volna modja ekkor kepeket csinalni, egy szinvonalas riport melle...

Tudod, en nyugataon elek most mar eleg huzamos ideje, es itt mindenki tudja, hogy ez lekezeles lenne a sportoloval szemben.
karma1
Nem tom, miert veri a nyalat a fotos holgyike, ahogy elnezem, o akart egy zsiros falatot kifogni a Katinka fotojaval: ugyanis sehol sincsenek megemlitve a fotosok a tobbi Uszo EB-s versenyzonknel sem: Verraszto es Kapas az aranyermukkel es Szilagyi az ezustermevel ugyanugy megerdemelte volna a kiemelt figyelmet, ehelyett mind a negyuk kepe forrasmegjeloles nelkul kerult ide a Propira is, a Propi altal felteve...

Szoval, kar a gozert, fotoskislany, ez most nem jott ossze ,... Majd legkozelebb...Ha mar nyilvanvaloan nem kereskedni akarsz a celeb fotojaval, hanem megbecsulni a fotoalanyt...
radikalisdemokratak
nem szeretem, ha egy hülye okoskodik, ráadásul nem szeretek hülyékkel poémiába keveredni,
.
DE
.
most az egyszer megjegyzést fűzök a magát "
.
" Mirabilis"
.
néven megnevező marhaságához.
nem a Hosszú Katinka alázza meg a magyar nemzetet, hanem az olyan idióta barmok - sajnos ennél enyhébben nem tudom minősíteni ezeket - mint te, te bilis mirabilis! Hosszú Katinkának csak, és kizárólag hálával tartozik az ország népe - amit az értelmes, felnőtt meberek tudnak is - tekintettel arra a tényre, hogy ha és amennyiben kedve tartja, bármely nemzet színeiben indulhatna, s bizony bármely más ország tisztelettel, s megbecsüléssel kezelné őt, s nem pedig ilyen bilis mirabilis módon.
ja!
te bilis mirabilis! szójjá, ha kiérté a bilbű a csuti segge alúl!
karma1
@Mirabilis: Nem tudom, hogy miert borultal ki ennyire: akarmit mondasz Katinkarol, de az amerikai ferjevel egyutt meg mindig a Magyar Uszoszovetsegnek es Magyarorszagnak hozza a dicsoseget.

Bar nem egeszen ertem, miert gondolod, hogy nem tudom, hany eves Szepesi es Vitray 0 teljesen tisztaban vagyok az eletkorukkal, - en csak a kaliberukre akartam utalni, hogy egy MANAPSAG vezeto sportriportert kellene hozzajuk - nem csak Katinkahoz, de Verrasztohoz, Cseh Lacihoz, Boglarkahoz es Lilianahoz is kikuldeni.
Mondjuk egy fotos a Kocsak Szilard is lehetett volna, peldaul. Vagy Szebeni, vagy akarki mas.
Nem akartalak felpipasitani, de egyenlore Katinka MAGYAR, amig nem kezelik ugy, mint Te, vagyis nem mondjak rola, hogy az amerikai Tusup FELESEGE, amerikai szinekben indulva... Mert nem az.Kulonben mar reg Amerikaban lenne az aranyermeivel tele a sajto.

Ha pedig ugy erzed, hogy unod az egeszet, akkor nem kotelezo elolvasni a rola szolo cikkeket, tudtommal erre senki nem kotelezhet Teged.
Szep joejszakat!...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.