A magyar labdarúgó-válogatott második mérkőzésének napján sok telefonos megkeresés futott be a marseille-i konzuli irodához és a mobil konzuli egységhez; a szombat esti mérkőzés előtt legtöbben a parkolással és a belépőjegyekkel kapcsolatos tudnivalókról érdeklődtek – közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) vasárnap.

Mint írták, a meccs után többen jelezték, hogy a P+R parkolóban autójukat feltörték, onnan kisebb értékeket – telefont, GPS-t – eltulajdonítottak. A konzul ezekben az esetekben segített tolmácsolni a rendőrségi jegyzőkönyv felvételéhez.

A vezető konzul folyamatosan kapcsolatban áll a francia prefektúra válságstábjával, így kaptak információt arról, hogy két embert szállítottak kórházba túlzott alkoholfogyasztás miatt, négy embert pedig letartóztattak pirotechnikai eszközök és maszk birtoklása, garázdaság és a stadionban történt verekedés miatt.

A konzuli szolgálat ismételten felhívja a szurkolók figyelmét arra, hogy ne hagyjanak okmányokat, értéktárgyakat a lakásokban, autókban.

Szombaton Marseille-ben a magyar válogatott 1:1-es döntetlent játszott Izland ellen, a stadionban mintegy 20-25 ezer magyar szurkoló buzdította a csapatot.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Marseille tele van muzulmánokkal. Hagyjátok a kocsiban a gps-t és a mobiltelefont. Nagyon ügyesek vagytok. Legközelebb be se zárjátok a kocsit. Tegyétek a slusszkulcsot a szélvédő mögé. Öcsém, ezt a sok fszt!
volvós
" Magyarország jobban teljesít ! " ...üzenjük Brüsszelnek,
hogy Ök is megértsék !! Focihuligánok terén is ...
karma1
A mese onnan kezd sarkanyosodni, hogy az "AUTOBOL MOBILT LOPTAK"... Namarmost nincs az a magyar, aki szervileg ne nott volna ossze a telefonjaval, ugyis mint videot es fenykepet keszito kezi keszulekkel... (Hogy a magamutogato idetlen szelfizesrol mar ne is beszeljunk)...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.