Kevesen tudják, hogy a portugál csapat szupersztárját egy magyar edző, a korábbi 108-szoros román válogatott, Bölöni László fedezte fel. Az egykoron Románia nemzeti tizenegyét is irányító szakember a Magyar Hírlapnak adott interjút.

Bölöni 2001-ben a portugál Sporting Lisszabon edzőjeként figyelt fel a csatárzsenire, és rövidesen ki is próbálta a felnőttcsapatban. A döntés helyességét igazolja, hogy Ronaldot két év után a Manchester United akkor irtózatos pénzért szerződtette.

Cristiano Ronaldo egy halom pénzt adományozott Böjte Csabának

A csatárfenomén és felfedezője ma már nincsenek napi kapcsolatban, de mint Bölöni fogalmazott, ha jó ügyről van szó, mindig számíthat a focistára.

Cristiano szupersztár, akit nehéz megközelíteni. De amikor megkerestem valamilyen jótékonysági eseménnyel kapcsolatban, soha nem zárkózott el. Mindig számíthatok rá. Legutóbb éppen Erdélyben, Böjte atyánál gyűjtöttünk, és Ronaldo első szóra nem kevés pénzt adott a gyerekeknek

- mondja Ronaldo egykori mestere.

Bölöni még azt is elárulta, hogy Ronaldonak nincs gyengéje, csak van, hogy kifog egy-egy rosszabb napot.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csodálkozó
Még annyit tennék hozzá a firkászok kedvéért:
"Steinreich" egyenlő: DÚSgazdag.
Foxley
@Szeparepa2: - Szegény CR, hát semmi nem jó? :-)
Toby
Azt tudja valaki, hogy orbánc -a genyó! -mikor, milyen karitatív célokra dobott oda pénzt?
No nem mészáros & mangaliczára gondoltam...
justhpeter
@Toby: Mi ismerjük. Hány ivadékot kell a saját lábára állítani ? Vagyis jótékonyságra nem futja.
Jozefina
Nem vagyok biztos abban, hogy Böjte atyához jó helyre került-e a pénz! Ugyanis pár évvel ezelőtt autóbusszal kirándultunk és programba iktattuk mi is a Böjte atya féle gyermekintézményt!!! Rengeteg cuccot vittünk, mosóport, különféle tisztító szereket, ruhákat, tartós élelmiszereket, stb. Böjte atya kiüzente, hogy köszöni szépen de neki leginkább a készpénz lenne a megfelelő, mart azon azt vesz, amit akar. A legszomorúb élményem viszont az volt, amikor az egyik kis lirkó a lábamat átölelve mondta, hogy " néni vigyél magaddal" Ez a mai napig visszacseng a fülemben!!!
levarosbukta
@Jozefina: Minden szavadat elhiszem, Böjtéék dúsgazdagok mégis állandóan tarhálnak. A gyerekeket kellene megkérdezni mi jut nekik belőle és mennyire boldog az életük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.