A portugál válogatott hosszabbításban 1-0-ra legyőzte a horvát csapatot a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság szombat esti nyolcaddöntőjében.

Portugália a hosszabbításban gyűrte le Horvátországot

Az első gólhelyzetre a 24. percig kellett várni, és a folytatás is meglepően eseménytelenül alakult. A kaput egyik csapat sem találta el a rendes játékidőben. Amióta ilyen statisztikákat vezetnek, nagy nemzetközi tornán ez még soha nem fordult elő.

A játék csak a hosszabbítás második félidejében pörgött fel, a horvátok Perisic révén a 116. percben kihagytak egy nagy helyzetet, majd az ellentámadás végén Quaresma megszerezte a párharc egyetlen találatát. A horvát csapat előtt a hajrában több lehetőség is adódott, de mindegyik kimaradt.

Portugália ellenfele Lengyelország lesz a negyeddöntőben. A mérkőzést csütörtökön 21 órától rendezik Marseille-ben.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez ellen a portugál csapat ellen elért 3:3-as eredményre vagyunk olyan büszkék? Az a döntetlen váltott ki ekkora NEMZETI ünnepet?
Ezektől három gólt kapni nehezebb volt, mint ugyanannyit rúgni nekik.
Ez a horvát-portugál ""rangadó"", mindkét csapat ""helytállásának"" köszönhetően akár a magyar bajnokságban is lezajlódhatott volna, De akár egy dunakeszi futsal meccsnek is elment volna.
Néha hajtósabb meccset látni a PECSA előtti betonon, mint ez a derbi volt. Pedig ott csak annyi a tét, hogy ki fizeti a meccs végén a sört.
A mai meccs alapján a belépőjegy árában inkább a Ronaldo nevét, mint a teljesítményét kellett megfizetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.