A nyolcaddöntőben búcsúzott magyar labdarúgó-válogatott 11,5 millió eurós (3,65 milliárd forint) pénzdíjat kap a franciaországi Európa-bajnokságon nyújtott teljesítményéért.

A részvételért 8 millió jár, a csoportmérkőzéseken elér győzelemért további egymillió, döntetlenért pedig 500 ezer euró – ez a magyarok esetében összesen további 2 millió. A nyolcaddöntő résztvevői 1,5 milliós jutalmat kapnak.

A negyeddöntőbe jutott csapatok újabb 2,5 millióhoz jutnak. A legjobb négy közé jutást 4 millió euróval honorálják, a finálé vesztese 5 millió euróval vigasztalódhat, míg az Európa-bajnok jutalma 8 millió.

A kontinensviadalon összesen 301 millió eurót osztanak szét a négy évvel ezelőtti 196 millióval szemben.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Akkor ez a pénz most megy a költségvetésbe? Legalább lesz miből fizetni a diákok napi ebédjét.
Ja, nemm??? Tévedni emberi dolog-szólt a sündisznó és...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
És ebből, akinek ezt a csodát köszönhetjük stadionok építésével, foci akadémiák /leginkább Puskás!/ kötelező pénzzel tömetésével megteremtette, vajh' mennyi megy a zsebecskéjébe?
Bringás
Köszönjük srácok!
Nagyon megérdemlitek!
namihami
@Bringás: Akkor miért csak egy négyest kaptak, miért nem kaptak ki 15 vagy 20:0-ra? Úgy legkevesebb 20 milliárdot oszthatnának szét közöttük.
Az lett volna az igazi biznisz, nekik...
Desischado
Óriási. Ezért megérte teperni. A Balázskának most lehet új verdát venni, közben meg milliók élnek a létminimum alatt. Hát ezért is sz@rom én le a focit, meg az egész eb-ét! Máris új stadionokat akar az egyik fideszes. Ezért van tele a hócipőm az egész cirkusszal. Nekik lesz ez jó, nem másnak! Én például egy gyógyszert sem tudnék kiváltani ebből a nagy "győzelemből", akkor mitől ájuljak el? Ájuldozzanak azok, akik hasznot húznak ebből a cirkuszből! Én nagy ívben lesz@rom az egész vb-ét, meg a focit is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.