Cseh László – hármas holtversenyben – ezüstérmet nyert a 100 méteres pillangóúszás pénteki döntőjében a riói olimpián.

Cseh 200 méter pillangón a szám világbajnokaként és idei ranglistavezetőjeként csak hetedik lett, így – ahogyan saját maga fogalmazott – rendkívül mélyről kellett visszajönnie és 100 méteren a negyedik idővel verekedte be magát a döntőbe.

Cseh László ezüstérmes 100 méter pillangón

A rajtot viszonylag jól kapta el, negyediknek fordult, majd hatalmas hajrába kezdett, s ugyan látszódott, hogy a győzelemre már nem lehet esélye, de az éremszerzésre igen, végül elképesztő izgalmak közepette második lett.

A 30 éves magyar klasszis 51.14 másodperces idővel csapott célba, csakúgy mint a szám háromszoros címvédője, az amerikai Michael Phelps, illetve a világbajnok dél-afrikai Chad Le Clos. A számot a szingapúri Joseph Schooling fölényesen nyerte 50.39 másodperces olimpiai csúccsal.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
Megérdemelte, gratulálok, ráadásul Phelps se győzte le!
perfekt
Nem dicsekszel-nem jajongsz, a kíntól-hiszen ez- az olimpiai arany hiányzik majd vitrinedből.És biztos vagyok benne a következő VB-n itthon bearanyozod pályafutásodat--mert Te már csak így vagy gyárilag " összeszerelve" .Sok sikert életed útján.
ágimami
Szép volt Laci, mégha az arany nem is jött össze!!
Sok sikert a jövő évi VB-re!!!
Cicamama55
Mindegyik éremnek igazán nagyon örültem, de Cseh Laci ezüstjének a legjobban! Nála nagyobb küzdő embert még soha nem láttam! Mélységes tiszteletet és elismerést parancsoló sportpályafutás az övé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.