Kőkeményen kiakadt a Magyar Birkózó Szövetség a Facebook oldalán. Szerintük a bírók vették el Lőrincz Viktor bronzérmét.

Ilyen nem létezik… Lőrincz Viktort szó szerint megveretik a német Denis Kudlával a riói olimpia kötöttfogású 85 kilogrammos bronzmérkőzésén. Ez felfoghatatlan!

A 22 éves német szinte egy lépést nem tett előre a szőnyegen, ellenben Viktorral, aki hatalmas iramot diktált végig, még is őt küldték le térdelő helyzetbe elsőként. Remekül védekezett, a német nem tudta megemelni, a szőnyegbíró állást is rendelt el, ám ekkor a pontozóbíró intést mutatott mondván, hogy Viktor szabálytalanul védekezett. Tanácskozás után 2-0-ra vezetett a német. Jött a második menet, Lőrincz brutálisan neki ugrott a németnek, és két pontért levitte, majd sikerült megintetnie, 3-2-re átvette a vezetést és nem áll meg!!! NEM ÁLLT MEG!

A bírók ezt semmibe vették, 5 perc 26 másodpercnél (!!!!!!!!!!!!) megintették Viktort, és 3-3-al a német győzött (mivel Lőrincz Viktornak volt egy szabálytalanságért kapott intése).

Ez egyszerűen hihetetlen…. Lőrincz Viktort tönkre tették a bírók Rióban!

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@eugen4402: Ha jól emlékszem,Csabát nevezték " tuskirálynak." De ez a Szilárd egyáltalán higy került a Szövetségbe??
eszegfu
@silber13: Háááát, elég "szégyen", hogy nem tudod!:) Szilárd 12 éves korában birkózott (?!) és ezt a "tehetségét" most kamatoztatta!
eugen4402
@silber13: Jól emlékszel... De köszi, hogy megnevettettél...:-)))
silber13
@eszegfu: Jüjj, miket nem mondsz te csak nekemnek! Hát zavarban lelkem, mint bomlott cimbalom, és ama kétségbeesés, valamint az fene nagy tudatlanság bunkósbotja üssík agyon!
magyarbakancs
Mindig jobbnak kell leni az ellenfelednél.
Akkor nem kel keresni a vereség okát, és nem kell magyarázkodni
eszegfu
@silber13: 11:19 Ugy látszik, hogy ma viharosan jókedvü vagy és minket is azzá teszel!!!:)) Kösz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.