A K-1 500 méteren címvédésre készülő Kozák Danuta megnyerte szerdai előfutamát, s a középfutamban folytatja szereplését a riói olimpián.

Az UTE 29 éves kajakosa, aki a Szabó Gabriellával aratott keddi diadal után immár háromszoros olimpiai bajnok, favorithoz méltó, magabiztos versenyzéssel győzött.

Ebben a számban nem lehetett egyből a döntőbe kerülni, a futamok első öt-öt helyezettje, valamint a hatodikak közül a legjobb idővel rendelkező lépett tovább a középfutamba.

Kozák az 5-ös pályáról indult, a startot követően fehérorosz versenytársával együtt ellépett a mezőnytől, 250 méternél pedig tőle is elhúzott, s végül minden erőlködés nélkül, bő félmásodperces előnnyel nyerte a futamot.

A döntőt csütörtökön rendezik.

később:

középfutamok:

15.26 (10.26), férfi K-2 1000 m, Hufnágel Tibor, Ceiner Benjámin

15.56 (10.56), férfi C-1 200 m, Hajdu Jonatán

16.10 (11.10), férfi K-2 200 m, Tótka Sándor, Molnár Péter

16.17-től női K-1 500 m, Kozák Danuta

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Gratulálok Danutának, de a közvetítés???

A Riói magyar frász

Nincs ez kérem elgaloppírozva?

A derék magyar közTV-ben két Orbán szlogenes reklám között néhány kajak-kenu futamot is leadnak. Közben-közben a derék magyar tudósító lelkesen csacsog a közeli Magyar Házról, ami nomen est omen a lóversenypálya lelátója alatt alakítottak ki. Megtudhattuk, hogy milyen hasznos, mert Kokó milyen interjúkat szokott ott csinálni. Nos egyet láttam, bár ne tettem volna: a köztársaságtalanított KE-vel kvaterkázott!
Sőt, igen sőt még arra is jó, hogy ott állították ki Darnyi Tamás ….. nem viccelek – mackóruháját! =)) Csak úgy szólok úszó volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.