Pár éve még a magyar foci nagy ígéreteként tartották számon Csiki Norbertet. A tehetséges játékos az MTK-ban bontogatta szárnyait, majd egy súlyos sérülés után Thaiföldre igazolt, a Sisaket csapatához. Itt viszont csak néhány hónapig bírta, és hazatért, hogy a Gyirmót csapatát erősíthesse. 

Bernd Storck a 25 éves csatárt meghívta a válogatott keretbe, a Nemzeti Sport pedig videóinterjút készített a fiatal játékossal.

Az interjúban Csiki Norbert elmondja, sok dolog "nem a megbeszéltek szerint" történt odakint, és kommunikálni sem volt egyszerű úgy, hogy a 25 csapattársból 20 nem beszélt angolul.

De ami a lényeg, a labdarúgó azt hitte, sétagalopp lesz a thaiföld bajnokság:

sokkal könnyebbre számítottam úgymond, hogy könnyebben lehet ott futballozni a bajnokságban. Aztán rá kellett jönnöm, hogy különösen a külföldi játékosok, azok topligákból jöttek

- fejti ki Csiki, majd hozzáteszi, reméli, hogy később egy erősebb külföldi bajnokságba igazolhat majd.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ezt eddig is tudtuk a magyar bajnokság után egy játékos max. a második osztályba fér be, na jó volt egy, két kivétel, voltak olyanok is akik befértek az első osztályba is, és vitték a hátukon a csapatukat, de ebből volt nagyon kevés!!!Erre nem lehet stadion hálózatot építeni, meg nincs is értelme!!!
Mangu
@papa.49: Aki enlékszik még Illésre, az nem csodálkozik semmin. Bár Illésnek volt annyi esze, hogy vakok között félszemű a császár elv alapján itthon maradjon "sztár"-nak.
papa.49
@Mangu: Emlékszem rá... Ez a mai magyar bajnokság, kb. az angol 3. osztálynak felel meg, hiába szépítgetjük ez az igazság...Én most is állítom a magyar foci akkor kezdett hanyatlani amikor a Szepesi bekerült az MLSZ. vezetőségébe, meg a szakmai igazgató lett a Mezei.. Akkortájt találták ki hogy az edzőnek ilyen, olyan általuk kitalált végzettséggel kell rendelkeznie, soknak papír volt, tudás meg nuku, na ennek az eredményét élvezhetjük most...Igaza volt Hofinak mikor azt mondta ,,ha már tud egyenesen rúgni, a válogatottban a helye,, csak ez nagyon kevés az üdvösséghez...Aztán jött a politika kimazsolázták a csapatokat, minden szarzsáknak lett,,saját,, csapata, az mlsz.t meg megvette a piCsányi a pénzével, na innen nehéz már felállni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.