Sajnos hiába lehet ma hazánkban több mint száz féle fejvédőt kapni, a bringások nagy részénél (főleg a városi kerékpárosoknál) még mindig ritkaság számba megy a fejvédőt használók száma. Pedig bármilyen furán is hangzik, a belvárosi forgalomban 10x nagyobb az esélye az esésnek, mint terepen! Mik is azok a félelmek, amik miatt nem vesznek fel sisakot a bringások? Fej, vagy sírás? Bringás fejvédők körképe Diavetítéshez kattints a képre Hogy nézek ki benne!?: Bizony a legtöbbször ezzel a felkiáltással szembesülnek a kerékpárboltosok, amikor az újonnan vásárolt bringa mellé fejvédőt is szeretnének eladni. Pedig mára talán ettől kellene a legkevésbé félni, hiszen annyi féle-fajta bukósisak kapható, hogy mindenki meg tudja találni a fejméretének, formájának, és ízlésének megfelelőt. Persze nem a 4-5000 Ft-os modellek fognak a legszebben kinézni, de ez minden esetén így van, a Mercedesnek sem az A-osztálya a legkívánatosabb. Sőt most már felhasználási terület specifikusan...

Forrás: m.velo.hu
Feltöltő: Grumpycat
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Bringásnak nem sisak kell, hanem agyátültetés.
Szókrakész
Nyissunk egy kerékpárboltot, és reklámozzuk azt, mert itt ingyen minden nap bringás témát lehet olvasni. De miért nem velocipéd, vagy inglisül bájszikl???

Nagyon szűkös lehet az infótára, tudása a baloldalnak, hogy csak ez a közlekedési eszköz vagy sport ugrik be neki nap mint nap.
Vagy gyerekkori traumát akarják feldolgozni?
Nem kaptak karácsonyra kicsi piros 4 kerekű(oldaltámaszos) kerékpárt?!?!?!
Bringáss
@Csodálkozó: @Szókrakész: Bnkók vagytok és önzök¡

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.