Róma főpolgármestere, Virginia Raggi bejelentette, hogy nem támogatja a város kandidálását a 2024-es nyári olimpia megrendezésére.

Felelőtlenség lenne a részünkről, ha támogatnánk ezt a pályázatot.

- jelentette ki a városvezető ma délután.

Róma kiszállt, nem kell nekik az olimpia

(képen: Virginia Raggi, Róma főpolgármestere)

Mindez jelentősen növeli a magyar rendezés esélyeit, hiszen mellettünk már csak Párizs és Los Angeles maradt versenyben.

„Akik azzal akarnak meggazdagodni, hogy cementtel borítják be az országot, elmehetnek a pokolba. Éppen ezért nem tudjuk elfogadni az olimpia logikáját"

-  ezt már Luigi Di Maio mondja, az M5S egyik vezetője. (Ez a párt adja Róma főpolgármesterét is.)

Az egyébként is komoly adóssággal küzdő fővárosban nehezen lenne finanszírozható a játékok lebonyolítása,

tovább mélyítené a korrupciót, és csak a gazdag építési vállalkozások járnának vele jól

- érvelt.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ennek a hölgynek több esze van, mint nálunk az egész fidesz vezérkarnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
Halálosan beleszerettem Virginia Raggi-ba... Ez a gyönyörű asszony ismeri azt a szót: FELELŐTLENSÉG!!! És ki meri mondani, nem mellébeszél, nyíltan leállítja a készülő óriás-panamát. A maffia Calabriából átköltözött Budapestre, itt a bizonyíték.
eszegfu
A Hungaroginget is felépitettük 30 évvel ezelőtt a Forma1 m.o-i futamára. Azóta a Hungaroring veszteséges, talán csak az utóbbi 1-2 évben volt némi nyeresége más versenyeket is rendezve, igy hasznositották a pályát. Ez azért kétélü dolog, mert igy a pálya minősége romlik és a Forma1 versenyek előtt szinte mindig fel kell ujitani. 5 milliárdot ad a kormány a nevezéshez, a nagyobb bevételek pedig nem a Hungaringnél jelentkeznek, hanem a szállodákban, éttermekben, stb. Ezek a tények egyetlen létesitménynél... ezt tudja a kormány is, igy nem látom be, miért is kell nekünk az olimpia rendezésére pályázni?!
lampa laz
@eszegfu: "miért is kell nekünk az olimpia rendezésre pályázni"
mert "lőrinc a minden tudományok doktora" és dunaaszfaltbakevertgarancsi kiszámította, hogy mekkora haszonnal tudná megépíteni a létesítményeket.
eszegfu
@lampa laz: Világos, hogy csak néhány ember miatt kell ez M.o-nak, de akkor rendezzék meg a saját pénzükön és utána tartsák fenn az épitményeket is a saját pénzükből! Én nem kérek az olimpiából!
lampa laz
@eszegfu: én sem kérek az olimpiából, mert eddig még minden ország rosszul jött ki, de ezeknek a tetveknek csak a forint milliárdok ugrálnak a szemük előtt sajnos, ettől nem tudnak reálisan gondolkodni. Ezért varrják a nyakunkba Paks II-t is sok mással együtt.
eszegfu
@lampa laz: Tudod mit!? Annak a "megbizható" vállalkozónak, Vajnának a "félkaru" szerencsegépe verje ki szemükből a "csillogást"!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.