Csütörtöki ülésén kilenc NB I-es klubot sújtott pénzbüntetéssel a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

Az MLSZ honlapján szereplő indoklás szerint a legsúlyosabb, 350 ezer forintos bírságot a Diósgyőrnek kell fizetnie, mert szurkolói nagy mennyiségű pirotechnikai eszközt hoztak működésbe, valamint megbotránkoztató magatartást tanúsítottak a Ferencváros elleni bajnoki találkozón, amely a miskolciak utolsó mérkőzése volt az újjáépítés előtt álló stadionjukban. Az FTC 150 ezer forintot köteles fizetni szurkolói megbotránkoztató viselkedése miatt.

A Budapest Honvéd – Swietelsky-Haladás meccs kapcsán a kispestieket 200 ezer, a szombathelyieket 100 ezer forint megfizetésére kötelezték, a Vasas-Videoton mérkőzéssel összefüggésben az angyalföldieket és a székesfehérváriakat egyaránt 100-100 ezer forintra büntették.

A Paks-Újpest bajnokin történtek miatt a tolnaiakat 50 ezer, a fővárosi lila-fehéreket pedig 150 ezer forintos szankcióval sújtották, ugyancsak a drukkerek viselkedése miatt. A Debrecent ugyanezért 100 ezer forint megfizetésére kötelezték.

Az OTP Bank Liga legutóbbi, 14. fordulójában kiállított játékosok közül Kecskés Ákosnak (Újpest), Tőzsér Dánielnek (Debrecen) és Présinger Ádámnak (Gyirmót FC) egyaránt egy mérkőzést kell kihagynia. A Diósgyőr másodedzője, Szamosi Tamás három meccsen nem ülhet a kispadra, mert a DVTK-Ferencváros mérkőzésen az ellenfél labdarúgóját sértegette, majd egy másik labdarúgóját ellökte.

"Az esetnél kialakult dulakodás többi résztvevőjének szerepét még vizsgálja a fegyelmi bizottság" – áll az MLSZ honlapján.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Lehet, hogy az mlsz-nek köze van a folytonos nézőszám csökkenéshez ? Egyáltalán van valami értelme az mlsz-nek ?
Bringás
Tehát, ha egy haverom pofán vág egy haragosomat, engem fognak lecsukni? Milyen logika ez?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.