Meglehetősen megdöbbentő poszt került ki a Puskás Akadémia Facebook oldalára: nem Lencse László küldözget aktképeket magáról.

Mint írják:

Az elmúlt napokban NB II-es játékosunk, Lencse László nevében valaki létrehozott a Facebookon egy hamis profilt, és meztelen képeket küldött több felhasználóhoz.

Ezzel családja és az ő nyugalmát is megzavarta. Lacinak természetesen semmi köze hozzá! Szeretnénk megóvni őt és családját az ilyen támadásoktól. Ne dőljetek be a rosszakaróknak!

A Bors cikkéből kiderült, hogy egy Lencse László néven futó illető a Facebookon ráírt két ott dolgozó női fotósra is, hogy csekkolják le, hogy jól sikerültek-e az aktképei.

A focistát kellemetlenül érintette az ügy és azt nyilatkozta, hogy Facebook-profilja sincs, évekkel ezelőtt megszüntette. Úgy tudja, hogy azt az oldalt, ahonnan a képeket küldték már megszüntették, de feljelentést tesz. Azt is pedzegette, lehetséges, hogy egy focistatársa szórakozik vele.

Arról nincs hír, hogy hol és mikor készülhettek róla aktképek.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A Blahán meg tomött sor az ingyenkajánál. Micsoda felcsúti gondok nehezítik a botlábú mindennapokat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dodóka
@not me: ez azért elég bunkó hozzászólás volrt részedről ...
Jozefina
Ha már focizni nem tudnak legalább a testüket árulják!!! Szerintem jobban teszik!!!
Törölt felhasználó
Biztos egy tv2 riporter elnézte a karaktergyilkoságos alanyt...
nezelodo
Ne csodálkozz gyerekem, ha a haverjaid izléstelenkednek a számukra is hozzáférhető fotóiddal! A gazdád az egész polgári köröcskéjét zsúr-pubizta, buziszta, le, ő tudja milyen az összetétel, hiszen ő alakította. Aztán ország világ elé kiállítja egy "keresztény értékrendet képviselő tv-ben" a blekyterit buzizni! Lehet, hogy már ez a kötelező társalgási forma polgári-keresztényéknél, nem csak Szolnokon? Megérhetitek ha így fociztok, hogy az egész gombfoci csapat így jár, de még a játék-csihuhu masinisztája se lehet biztonságban!
Clavigo
Kijaf@ccom ez a Lencse ? ( by Dojcs Tompi )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.