A bajnoki címvédő Ferencváros vezetői azt kérik majd a Magyar Labdarúgó Szövetségtől (MLSZ), hogy Kassai Viktor ne vezessen több mérkőzést csapatuknak.

Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója az M4 Sport vasárnap esti, Góóól című műsorában "elfogadhatatlannak" értékelte Kassai tevékenységét a szombati Vasas-Ferencváros (2-2) mérkőzésen, és közölte, írásban jelzik az MLSZ-nek, hogy szeretnének "leiratkozni" a játékvezetőről. Kassai a listavezető angyalföldiek javára három, a Ferencvárosnak pedig egy tizenegyest ítélt, ebből mindkét együttes egyet értékesített.

A Fradi azt kéri az MLSZ-től, hogy Kassai többé ne vezesse a csapat meccsét

Orosz Pál a bíró stílusával, arroganciájával is indokolta a döntésüket, és emlékeztetett, hogy Kassai a mostani szezonban eddig három bajnoki meccset vezetett az FTC-nek – a Budapest Honvéd, az Újpest és a Vasas ellenit –, ezeken összesen 14 sárga és két piros lapot adott az FTC játékosainak, és négy büntetőt ítélt a csapat ellen.

A vezérigazgató hozzátette: a bajnoki címmel végződött előző idény első 16 fordulója során 30 sárga lapot kaptak labdarúgóik, akik ellen egy tizenegyest ítéltek, a jelenlegi évadban viszont már 53 sárgánál és nyolc büntetőnél járnak.

A szombaton kiállított ecuadori védő, Cristian Ramírez – a klubvezető elmondása szerint – milliós nagyságrendű büntetésre számíthat, sőt fontolgatják, hogy pszichológus segítségét is kérik vele kapcsolatban.

A Ferencváros az OTP Bank Liga 16. fordulóját követően a tabella harmadik helyén áll, hátránya a listavezető Vasassal szemben öt, a második Videoton mögött pedig egy pont.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Jaj de jó, ilyet lehet!? Akkor kérném, hogy ne vezesse nekünk vitya az országot, mert számunkra előnytelen döntéseket hoz, a játékszabályok meg le vannak szarva!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
krumpli
@namihami: Állambácsi pénzén élnek. Tisztességes bevételből nem, akkor már az egész Magyar foci megszünt volna. Ugyanúgy mint a baloldali pártok, a Parlamentben...
laja70
Most már csak az hiányzik, hogy bepanaszolják az ellenfelet: óvónéni a Pisti elvette a labdánkat és gólt rugott a kapunkba! A ráfordított milliárdokért ezt kapják a focidrukkerek! Megérdemlik!
Cicamama55
Majd a kopaszok közül választanak nekik megfelelő bírót!
namihami
@krumpli: És tedd hozzá a jobboldali pártokat is. Mind a kettőt, mert a KDNP az csak az csak névleg párt, mind a 10-12 emberével.
@justhpeter: Annak amit írtál mi köze van ahhoz, hogy a hazai átlaghoz képest mekkora jövedelemmel bírnak ezek a ""futbalisták""? Milyen és mekkora nemzetközi eredménnyel, respekttel és játéktudással rendelkeznek ezek a, honi átlagban (szerintem) erősen túlfizetett ""sztárjaink""? Mikor jut el oda a magyar futbalélet, hogy legalább egy, nem több, csak egy olyan csapatunk lesz, amelyik ELLENFELE lesz egy nemzetközi szinten közepesnek mondható ellenfelének? És ez nem kizárólag pénz kérdés.
Eladott Ország
Panaszkodás helyett talán meg kellene tanulni focizni. Nemzetközi szinten mérhetetlen tudás.
Fradigege
Kassainak annyi bazmeg. A felcsúti zsírmoréval kilövetik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.