Hét aranyat és két ezüstöt szerzett Hosszú Katinka a rövidpályás úszó világbajnokságon a múlt héten.

A Facebook oldalára tette ki az összeset:

 

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
@Mirabilis: Nem az a lényeg ! Hanem, hogy Katinka boldog és büszke ! Hihetetlen, óriási teljesítmény van minden érem mögött.
Szókrakész
Katinka vigyázz!!!
Gyárfás azonnal levonja ebből a 27% "áfát" és az az övé!!!
Utána úgy is pózol, mintha ő nyerte volna!!!
Manhattan
@Mirabilis: Michael Phelps, minden idők legnagyobb úszófenoménja azt nyilatkozta, hogy csodálja Hosszú teljesítményét, úszását.
Létezik ennél nagyobb dicséret? Szerintem nem!
Logogrif
@Szeparepa2: Hű!!! De nagy bunkónak tetszik lenni!!!
RonaGyuri
Sírni csak a győztesnek lenne szabad, no de rinyálni

hozzászólás a windsori vigasságokhoz, úgyis mint az úszószövetségi bohózat újabb mocskáról

A Bors számolt be róla, majd az egykori sztár még ki is színezte. Igen arról zenget dalt a derék magyar média, hogy újra könnyekben úszik az úszószövetség. Igen náluk gyorsan könnyekre fakadnak a páciensek, mintha nem is olvasták volna, vagy csak a mai PISA hírekhez igazodva, ha olvasták is nem értették volna Székely Éva nagyszerű könyvének még a címét sem. Hogy mást ne mondjak pár hónapja a drága jó Laci-bácsi fakadt könnyekre, most meg az Ágika.
Hogy kis is ez az Ágika? Na, nem, hogy ki volt, mit tett le az asztalra annak idején (legyünk gálánsak és ne említsük sztár-allűrjeit) ezek tények, s nem feledi senki. Azonban a kérdés most az, hogy most kicsoda? Mit keresett ott – úgy általában Windsorban és benn az melegítő medencénél – és igen minek képzeli magát, hogy egyszerűen csak odatrappol VIP-es barátaival és lerohanja az úszónőt?
Ráadásul tartok tőle, hogy a közszájon forgó magyarázat nagyjából fedi a valóságot. A szövetségen belüli feszültségek egyik momentuma, hogy a jó Copy-bás módszerrel ők is luxus utakkal hálálják meg az állami pénzekből nagyvonalú támogatásokat a cégek vezetőinek. Miközben egyes edzők nem jutnak el a versenyekre, vagy sztárok turista-osztályon repülnek, etc. Ágika (jó kérdés, hogy ő mint mi utazott oda) egy ilyen csorda élén csörtetett be és próbált meg lerohanni a versenyzőjét, amit az edző-férj éles hangon kikért magának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.