Kiemelkedő eredményekkel teli évet zárt Hosszú Katinka, aki szerint még ezeket is elhomályosíthatják jövő évi lehetséges győzelmei a hazai rendezésű vizes világbajnokságon.

"Többször is kérdezték tőlem, hogy jövőre miképpen tudnám ezt felülmúlni, de azzal, hogy itthon lesz a világbajnokság, már a győzelem biztosan tízszer annyit jelent majd"

- mondta a háromszoros olimpiai bajnok.

Hosszú Katinka hangsúlyozta, a kiváló eredmények ellenére edző-férjével, Shane Tusuppal együtt folyamatosan keresi, üldözi az új kihívásokat, hiszen ha továbbra is sikeres akar maradni, akkor nem dőlhet hátra.

Hosszú Katinka a riói olimpiát követően saját klubjával is foglalkozott, amint azt megjegyezte, az Iron Aquaticsban egy más szellemiségben szeretnének dolgozni, egy olyan kultúrában, ahol a fiatalok szeretik a sportágat. Hozzátette, a szakmai felkészülésben is nagyobb hangsúlyt fektetnek a technikára az erőnléttel szemben. Ugyanakkor kijelentette, hogy a klub igazi eredményeit 10-15 éven belül lehet majd igazán látni.

Katinka kérdésre reagált a Magyar Úszó Szövetségben kialakult helyzetre, Gyárfás Tamás elnök lemondására is.

"Nemcsak számomra, hanem a magyar úszósport számára is fontos, hogy mi lesz a következő lépés. Már az siker, hogy változás következik, ugyanakkor figyelni kell arra, hogy ez pozitív legyen"

- mondta.

Arra a felvetésre azonban, hogy kiáll-e valamelyik lehetséges elnökjelölt mellett, azt válaszolta:

"az úszók összefogtak és megtették az első lépést, de nem nekik kell megmondani, ki legyen".

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Hosszú Katinka nem árulta el, hogy kit szeretne Gyárfás székében látni"...

Nagyon csípem a bajnoknőt, de durva túlzás lenne, ha kikérnék a véleményét, jó lesz-e ez az ember, vagy az az ember?...

Kiss, Gyárfás eltűnik, (meg még néhány)...oszt jónapot: Hosszú csak ússzon...ahhoz nagyon-nagyon ért, de az új elnök kiválasztása nem az ő dolga.

Hajrá hosszú!
karma1
Azt hiszem, ez nem volt egy rossz nyilatkozat a reszerol, - elegge mersekelt volt, es hat igen, O csak elinditott valamit, amit mar regen el kellett volna inditani, masoknak is ez a velemenyuk , ami Neki, a tobbit pedig majd eldontik tobb oldal beleszolasaval.
Amit eddig elert, az is fantasztikus, mar most minden idok legjobb uszonoje, ha jovore ugyanezt tudja hozni, akkor tegye, nagyon sok sikert, kitartast es szerencset kivanok Neki es a ferjenek.
mariaberta
Nocsak... Ő fogja megmondani ki legyen Gyárfás utódja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.