Pattanásig feszültek az idegek a szombati Vasas – Haladás (2-3) NBI-es meccs után, amikor a vendégek játékosa, a korábbi válogatott Halmosi Péter a játékvezetők szerint leköpte ellenfelét. Az incidens a 91. percben történt, Burmeistert, a vendégek német játékosát minden kétséget kizárólag eltalálta egy adag köpet, amit a bírónak is megmutatott.

A játékvezető úgy ítélte meg, hogy a köpés a Haladás középpályása, Halmosi és a vasasos Burmeister vitájának a következménye, ezért Halmosi mehetett is az öltözőbe.

Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője viszont érdekes verzióval jött elő a Nemzeti Sportnak:

Természetesen megkérdeztem Pétert a történtekről. Azt mondta, hogy a Vasas futballistája provokálta, ő meg köpött egyet, ám nem akarta eltalálni ellenfelét. Ennél többet én sem tudok, hétfőn ülünk össze a vezetőkkel, akkor részletesebben tárgyaljuk meg az esetet. Lehet, hogy Péter maga elé köpött, az ellenfél játékosa pedig belefutott…

- mondta Mészöly. 

Az ügyet kedden tárgyalja az MLSZ fegyelmi bizottsága. Miután a labdarúgó egyből pirosat kapott (nem pedig két sárga lap után küldték az öltözőbe) legalább kétmérkőzéses eltiltás vár rá.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Vagy csak ki esett a nyál a szájából.Ha lefejelte volna mit mondana véletlenül bele bólintott az orrába. Focizni kell nem köpködni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.